PATRICIA- Mamma till tre små!

Kastar in lite gammalt!

Bättre med gamla bilder än inga bilder alls då ja varit jävla dålig på att lägga in nytt! Har ju som sagt varit dundersjuk och orken är på noll att ställa sig framför en kamera! 😉

Hittade några när ja hade linser på maddes födelsedag förra året!
Så, BRUNA eller mina egna ögon?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Hej gumman!
  Kom på nu att jag såg att ni inte köpt någon barnsäng ännu. Jag har en som ni kan få för 200kr men den måste målas. Den var svart men sen skulle jag måla den vit men orkade inte hela vägen så den är halvmålad. Den är perfekt för den väger knappt något men är jätte stabil. Höj och sänkbar långsida.
  Me like!!

  Hehehe…

  Bara en tanke asså.
  För den bara står i skrubben, Alexander har ju haft en annan vit nu som jag köpte istället men den tänkte vi spara till senare syskon.

  KRAM KRAM

 2. Anonym

  Jag tänkte bara skriva att din blogg är helt fantastisk, blir så glad varje gång jag går in och läser den! Dina bilder får den bara att bli ännu bättre och mer intressant, fortsätt såhär även när lillen kommer! Kram

 3. Sandra

  Jag kommer från tälje =)
  Västergård närmare bestämt. Heheh..

  Vad tänkte du på??

  Okej, du va ju jätte duktig för att bara tycka det är kul!!

  Ha en bra dag!!

stats