PATRICIA- Mamma till tre små!

Kan nånting bara gå BRA för mig idag? Inte…

Kan nånting bara gå BRA för mig idag? Inte nog med att jag inte får mina pengar för att blanketterna ’inte’ har kommit in, både jag och Simon skrev under och skickade in allt korrekt. Nötter! – jag skickar blankett redan imorgon. Happ, den tackar vi för? Sen åkte jag på BÖTER på skittåget, jävla tillägg EN station! 1200:- tack. Fan alltså, jag hatar allt idag. Va på stan me mamma, hon bjöd på fika. Fick träffa min älskade och fina dotter, de överväger dock ALLT! Hon gör mig så jäkla glad.. Även om ja vill hänga mig i granen just nu. Men upp med minen och försöka lösa sitsen…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. karro

    Så sjukt. Jag satt och läste igår att du har fått för lite föräldrarpenning. Så tänkte jag -skönt att det aldrig har strulat till sig för mig. Det strular ju för många. Så gick jag in och kollade på min bank, så ser jag att jag oxå har fått 3000kr för lite. haha Snacka om att jag fick tillbaka det jag tänkte. Men det löste sig för mig, och hoppas det löste sig för dig oxå!! 🙂

  2. miia mamma till My

    Böter?Tillägg?

    Sv: Det står att man ska ta den 1 gång i veckan. och 2dar i rad om man svettas extremt. Så jag kör på en gång iveckan eftersom det står så. Idag har ja inte märkt nått alls, ingen svett under armarna överhuvudtaget 😀 Så kanske hjälpte första gången för mig :p

stats