PATRICIA- Mamma till tre små!

Kalas, finaste barntårtorna, tjejernas fina dag!

Barnkalas, kalas, tårta

Finaste tårtan som Rebecca gjort!
Finaste tårtan som Rebecca gjort!

Tårta, cupcakes, barnkalas

Mina tjejer fick verkligen en super dag, trots att dom var trötta så blev allt precis som jag önskat! ur fina tårtor, som Rebecca kom och hjälpte mig med! ser ni rosorna hon spritsade? Helt grym är hon!
Ni som vid tillfälle är intresserade att beställa tårtor till kalas/dop & bröllop så kommer hon snart att öppna en sida på Facebook! Jag kan inte tacka dig tillräckligt för att du gav tjejerna så fina tårtor och tog dig tiden efter jobbet att komma hit. Hon kom sent i Fredags, vi hade ett kollo här hemma! därav en usel uppdatering, syster kom hit med alla barn, bror kom hit! Vi satt och snackade en stund, men annars så gjorde rebecca tårtor och jag assisterade henne! Jag bakade lite Cupcakes, och lite annat. Barnen lekte tills klockan var alldeles för mycket, och gick upp väldigt tidigt! På kalasdagen ordnade vi med ballonger, och dukade fram allt! Barnen åt med glädje, presenter revs upp!
Tack alla inblandade för en riktigt mysig dag.
NEXT barnkläder

Lite utav kläderna tjejerna fick, dom kommer ha världens finaste vårkläder båda två.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Åhh, alltså jag måste bara säga att du inspirerar och har inspirerat mig så himla mycket. Har precis startat en blogg och jag vågade börja skriva tack vare dig. Jag älskade den blåblommiga tapeten du visade, så åkte direkt och köpte den till min lilltjej. Stort tack till dig för att jag får läsa och inspireras av alla fina grejer du visar 🙂 Förresten är dina flickor superfina och tror de kommer vara så glada för att få läsa din blogg när de blir äldre 🙂

  2. Elin

    Hej, Mitt namn är Elin, försökte hitta en mail till dig, men de gjorde jag inte så skriver här =) Först och främst, jätte mysig och trevlig blogg! Har precis fått en liten dotten och letar efter dopklänning, här kommer kanske en lite konstig fråga, men jag snubblade in på din gamla blogg och såg den ljuvliga du hade och undrar om du funderat på att sälja den? om den är hel och ren =) jätte tacksam för svar!

    Hälsningar Elin
    [email protected]

stats