PATRICIA- Mamma till tre små!

Jag har inte tid att skita ens!

Herregud! jag hinner inte med något alls, natt 3/4 är gjord! Igår hade vi födelsekalas för min 25 åring här hemma! Släkten var här och hälsade på, sen åkte vi till Mio för att beställa vår ny soffa! så oerhört nöjd 🙂
Beställde en som heter modern living, och de blir leverans till nya adressen!♥ Sen sov jag som en klubbad säl i flera timmar. Idag så åkte jag snabbt och träffade upp Mamma i stan på lite lunch! Hämtat barn, haft uvecklingssamtal och nu ska jag gå och lägga mig igen. Jag har ett oerhört roligt liv nu när man jobbar! MEN, sen nalkas flera dagar ledighet och jag ska sova ikapp allt som man missat.

 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats