PATRICIA- Mamma till tre små!

Jag & Du!

 


Extensions har gjorts, middag har lagats! försöka underhålla barnen en timma till, båda är trötta och ubergnälliga.
Snart kommer Gudfar för lite fika iallafall, hoppas på bättre humör här hemma♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Thea

    Hej Patricia!:)
    Jag kände att det var dags för mig att lämna en kommentar hos dig, nu när jag har följt din underbara blogg så himla länge utan att någonsin kommentera. Jag måste bara säga att du verkar som en så himla härlig och jordnära tjej som har båda fötterna på jorden och berättar om hur vardagen med två små barn verkligen ser ut. Det är så himla skönt att du inte skriver att allt är underbart alla dagar, fast verkligen öppnar upp dig och visar även de dåliga sidorna. Stort tack för det, det gör din blogg till den enda mammabloggen jag har fastnat för 🙂 Dina tjejer verkar helt underbara och du är en otrolig mamma! Det var nog allt jag ville säga, you go girl, fortsätt precis så här! Kram på dig från en bloggläsare som verkligen gillar dig och din blogg!:)

stats