PATRICIA- Mamma till tre små!

Inskolning & lever på kärlek!

Vår älskade stora flicka! <3
Idag efter min jobbnatt så svirade jag om, svepte i mig kaffe så jag nästan skakade och tog mig till Novalies förskola för att möta upp Pappa Linus & Novalie! Idag var de en stor dag, första dagen på dagis.. Inskolningsdagen gick alldeles toppen, och hon försvann på ett ögonblick och lekte! Det märks så väl att hon är barn nummer 2, de var de första personalen sa. En lättare unge att handskas med kan vara svårt att hitta!

Det en en urmysig liten barngrupp på 8 barn mellan 1 år och 2. Go personal, har inget negativt allt att säga! Till de nu bättre så är ena tjejen en bekant sen innan. Så att Ovalie är i goda händer råder de inga tvivel om. Hon lekte på, åt jätte bra och somnade på sin madrass först utav alla.

Efter lunchen så tog jag och pussade mina älsklingar hejda, satte mig på tåget för att hämta hem en saknad storasyster! Och att Wilja var på jordens bästa humör, gjorde tröttheten så mycket enklare! Vi missade tåg, fick vänta men hon va så snäll. Hon har verkligen blivit stor nu när hon underhåller mig med sitt babbel, aldrig tyst en enda sekund och de kommer frågor på frågor. "Varför är de så mamma, varför lyfter hunden på benet, varför har flickan ingen mössa, varför sitter han där och vill se biljetter", hela hela tiden <3

När vi kom hem åkte vi snabbt och handlade, lagade middag sen hoppade jag i sängen efter 17.00, sov ca tre timmar och nu är jag återigen på jobbet! Tur att jag älskar mitt jobb, och tur att jag lever på kärlek 😉
Linus har inskolningen resten av veckan, de här kommer gå så bra känner jag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats