PATRICIA- Mamma till tre små!

Hur dagarna ser ut för oss!Nu har dagen börjat här hemma, solen lyser in genom fönstret och myset är igång!♥
Nå, så hur funkar det här hemma hos oss än sålänge?
Hur har Wilja reagerat på sin roll som storasyster?

ÄN sålänge så har det inte varit något alls som varit jobbigt! Hon är så ininorden snäll. Och förstående! Trodde att detta med amningen skulle bli känslig & jobbig, då de inte var sålänge sen som hon slutade. Men inte, nova lelling är de hon säger! Tror det har mycket att göra med att lillasyster hittils är en väldigt nöjd bebis! och gör inte många läten ifrån sig alls! De blir inte så att Wilja behöver kämpa för min uppmärksamhet.
Wilja är dock orolig över vart Novalie tar vägen, såfort vi går med henne till skötbordet, sängen etc så ska Wilja hålla koll på vart hon är! Hon är väldigt mån om henne, pussar, kramar, håller bara henne i handen i soffan.

ÄN sålänge, så har hon inte visat någon tendens på ilska eller svartsjuka! Vi fårse när det väl kommer.
Eller om det ens behöver komma, det beror nog mycket upp till föräldrarna också.

Men det är dag & natt mellan Wilja och Novalie som små!
Nova känns så otroligt trygg, och så otroligt lugn. Inga problem lixom! Medans Wilja va på spänn hela tiden om man ser tillbaka. Jag trodde då hon va en lugn bebis, men ack så fel jag hade! Hon vaknade var 20:e minut och ville bara vara nära! kunde inte lägga henne själv – då vaknade hon. Hon hade ju tjorvigt med magen från natt 1 till hon va någon månad! Så Novalie märker vi inte ens av här hemma.

Hur tar mamma det ännu?
JAG känner mig helt utvilad, får äntligen SOVA på nätterna! tack gode gud att denna graviditet är över, nu får jag SOVA! Vaknar 1-2 gånger per natt och ammar nova! Men hon sover, och jag sover! Det är Wilja som varit lite hostig nu dessa nätter, så de är hon som haft de lite kämpigt.
Men i överlag så har jag fått sova mer än på månader! Då jag vaknade av kisserier minst 10 gånger, och vakna för att jag hade så jävla ont.

Linus…
Ska lägga in ett speciellt inlägg, men hur han är mot Wilja! Hur han tar sig till Novalie, det är helt otroligt.
Hade inte en aning, och jag.. Jag kan inte förklara min stolthet!♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. lisa

  För det första; GRATTIS till tösen! 🙂
  är lite nyfiken, men vem blir gudförälder/rar till novalie? 🙂 ha det bra. kram

 2. Nadia

  Sitter med tårar i ögonen! Så fint du berättar om er nya situation. Vi sitter själva och väntar på att lilla Tindra ska bli storasyster om några veckor och spänningen är stor på hur hon ska ta sig an det lilla knytet <3

 3. Josefin

  Hur menar du att mycket beror på föräldrarna om hur storasyskonet reagerar? Menar du hur man fördelar uppmärksamheten? Blev lite nyfiken hur du resonerar bara 🙂

 4. Linda

  Vad mysigt ni ser ut att ha det! 😀 Måste bara fråga, de första inläggen stavar du hennes namn Novalié och nu Novalie, har ni bestämt er för att ändra?

 5. Kampen mot cancer

  Hej! Vi är två tjejer som går sista året på samhällsprogrammet i Duveholmsgymnasiet, Katrineholm. Vi håller på med ett projekt som går ut på att vi genom vår nystartade välgörenhetsorganisation ska samla in så mycket pengar som möjligt till barncancerfonden. Vi skulle uppskatta om du eller någon som ser den här kommentaren skulle vilja hjälpa oss genom att skänka pengar, eller uppmärksamma vårt arbete på sin blogg. Om du har några frågor så kan du nå oss på: [email protected]

  Vi har även en egen sida: kampenmotcancer.webblogg.se
  Twitter: kampenmotcancer

  Kom ihåg att varje krona räknas i kampen mot cancer.

  Hoppas att du har en bra dag!
  /Sandra Jaber och Maria Jaber

stats