PATRICIA- Mamma till tre små!

Horoskop på mina flickor <3

Efter att ha läst det här om Wilja så känns det nästan skrämmande! Det känns som dom förklarar henne i ord som barn, och just detta är ett horoskop för barnen!
På pricken känner jag igen min dotter, vi fårse hur det här utvecklas! Viljestarka unge, jag älskar dig så hjärtat spricker!♥

Det kanske är lite tidigt att kunna relatera, men mycket av det jag läser skriker direkt: Novalie!
Hon är lugnet själv, och varit det sen den dagen hon föddes!♥ Man märker direkt såfort de är något som upprör henne, eller om de är mycket kring henne! då blir hon ledsen, inte för att hon själv är det. Utan för att kanske Wilja gråter! De känns som en väldigt lugn lugn tjej, som inte gör mycket väsen av sig alls.. Goa fina unge, älskar dig♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. hannarunesdotter

  Kul! Vart har du hittat horoskopen gumman? Vore kul att läsa om mina barn och se om det stämmer in! Kram!

 2. Jenny

  Jag är också vädur och allt som skrivs om väduren stämmer så klockrent in på mig. När jag bad mamma läsa din blogg och hur dy beskriver wilja så tyckte hon att det nästan var som att läsa om mig som barn. Hade tidigare inte tänkt på att wilja är vädur.
  Finns en bra bok om vädurar och vädursbarn om vill läsa lite mer ingående. 🙂 mamma sa att du även fick höra av dig om tips ang trilskande vädursbarn 😉

 3. Elin

  Min lillasyster är fisk och hon har alltid varit extremt jämfört med mig som är skorpion 😉 så det ligger nog mycket i det och det stämmer nog! 🙂

stats