PATRICIA- Mamma till tre små!

Hipp hipp HURRAA!

1559604_10152265318844120_516288007_nGrattis min lilla älskling på din tvåårsdag! ♥
I två år så har du funnits här hos oss, och gett mig mer glädje än vad du någonsin kan förstå.
För två år sedan idag, så trodde jag att du skulle stanna i min mage för all all framtid. Det kändes hopplöst, det var BF dagen men jag var så stor och så trött i hela kroppen. Min mage mätte 41 cm i SF och jag trodde jag skulle spricka. Klockan 08.00 på morgonen så åkte jag och Pappa ner till MVC, och jag fick en hinnessvepning! I hopp om att du skulle komma, så åkte vi hem till Farmor och Farfar för att tänka på annat. Jag kände av lite molande värk, hoppade på pilatesbollen.. Men inget mer än så, klockan 17.00 så åkte vi hem, och jag och Pappa.. ja du vet vad, den där berömda färdknäppen sägs ju ibland funka om det är ”dags”. Hoppade in i duschen, 2 min senare så oj. Där kom det nog en liten värk! eftersom det var snökaos och vi hade 1 timma till akademiska så satte vi oss i bilen och åkte mot förlossningen. ”Du får stanna i natt, men om det inte sker något så får du åka hem imorgon”. Jag hade inte öppnat mig alls, och hade 3 cm utav tappen kvar. Klockan var då 18.30.
Jag erbjöds att bada lite, kände av lite molande, men inget farligt alls! När jag hoppade ut, så skrek jag bara till barnmorskorna att ”De trycker!!!” va tänkte dom, tog mig inte på allvar direkt. Ni måste undersöka mig igen, då var klockan 21.15 , OJ utbrister sköterskan! du är öppen 7 cm,  då började jag få ONT. Skrek efter epidural, men allt var alldeles försent! klockan 21.53 var jag helt öppen, och 21.59 föddes en liten Novalie som vägde 3830 gram och var 52 cm lång. Du föddes inte bara på en vanlig dag, utan våran 1 årsdag, vi kunde inte ha fått en finare present.

Idag är du en stor tjej, två år gammal.. Men jag har inte varit med om en mer omtänksam och klok liten flicka! talet har börjat spruta, och det händer så mycket med dig just nu. Vi alla här hemma älskar dig, mer än något annat. Grattis på din dag min älskling! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats