PATRICIA- Mamma till tre små!

– Hemnes Serien, någon som säljer?

Det enda som saknas till lägenheten! 😀 De är den älskade Hemnes-byrån! Är det någon som har den som ska sälja av sig sin så hojta till, den är rätt dyr ny! Och kommer man undan en slant så är de alltid välkomnat i plånboken! 🙂 Likaså att vi ska byta ut min sänggavel. Har ju en JÄTTEHÖG från Ikea i mörkbrunt! hur snygg som helst. Men jag vill inte ha den så hög, utan komma ner mot marken mer. Så en Hemnes gavel. Likaså ett till Nattduksbord i samma serie då jag redan har ett! 🙂

Sen är lägenheten alldeles komplett. <3
Ska bygga en bänkskiva över tvättmaskinen i badrummet, för skötbord etc. Borra upp lite hyllor där inne för förvaring! Ja.. De blir bra de här helt enkelt.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. S A N N A S . R U M

    Åh va droligt att höra (: Jag gör designer för 250kr, och om du vill ha en så mailar du [email protected], så får du ett mail tillbaka med en massa frågor. Kan på rak arm säga att det är 3 personer före dig i kö, men den första är i princip klar. Så du får räkna med minst en vecka innan den blir klar, då jag börjar på nytt jobb den här veckan också (: Men jobbar så fort jag kan!

stats