PATRICIA- Mamma till tre små!

Hemmafix!Jag fick verkligen knappt några kort alls igår! Men äsch, vi hade fullt upp så jag glömde av mig helt och hållet! De få som jag fick var alldeles suddiga, och de med blixt är så tråkiga och fula. Så nä, har inget att dela med mig av! Idag har vi haft en riktig fixar-dag här hemma! Garderoberna har rensats, allt är vikt som de ska i färg! Kläderna hänger som de ska, jag och Linus har bytt garderob! – varför har jag inte gjort de tidigare? Nu ser de tio gånger prydligare ut och jag kan få ha koll på mina saker!
Samt har han mer yta för sina 5930 tröjor, mina kläder hängs ju nästan bara upp! 🙂 Sen ikväll så behövde barnen få rastas av! Hem till farmor och farfar för bus.

Wilja och Novalie har fått en sådär hemsk syskonkärlek för varandra! Novalie tar Wiljas saker, de blir katastrof. Wilja tar Novalies, hon blir rasande!
Har också märkt vilket jävla humör Novalie har! Nästan så hon kan bli snäppet värre än Wilja, om så är möjligt… FYFAN vad jag kommer ha det förjäkligt i tonåren.
Jag får helt enkelt njuta av småbarnsåren, sen blir de ännu värre 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Ja tonåren är nog de värsta åren, det ska man inte sticka under stolen med, men det är då allt utvecklas och de börjar tycks och tänka på egna sätt och jag är säker på att Wilja och Novalie kommer utvecklas till duktiga tjejer!

stats