PATRICIA- Mamma till tre små!

– Hemma från kliniken!


Nu är jag hemkommen efter en stund på stan, och även efter återbesöket på Proforma! Allting gick som de skulle, (bra med andra ord!) Superfina ärr, inga konstigheter.
Men de var som jag trodde, bröstbredden är mindre än vad den borde :/ Det är 1.5 cm på vardera sida om brösten som är för litet för de ska se bäst ut till min egen bröstkorg! Jag måste gå upp i CC för att få de så som jag vill.. misstänkte det på konsultationen, jag har ju så mycket hud efter amningen så brösten jag har idag fyller inte ut riktigt så som det ska.. Men man behöver tänja muskeln, så han kunde inte lägga i mer på en första operation! Vi får se hur vi gör i framtiden, någon gång kanske man ordnar till det. Men iallafall, han frågade hur nöjd jag var på en skala 1-10, jag sa en 8:a! Jag totalt ÄLSKAR formen, storleken. De ENDA är att dom är lite för smala som han påpekade idag, de har jag känt länge. Och dom kommer inte att bli bredare med tiden nu! Nåväl, jag har ett par bröst och jag är NÖJD som fan.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linnéa

  Hej!

  Jag ska med största sannolikhet operera brösten efter sommaren någon gång, typ i september. Jag har två barn i som är lika gamla som dina, och mina bröst har liksom tappat formen. Hänger lite mer än de borde på en 23 åring, och jag har även tappat volym. Jag har aldrig haft stora bröst (bortsett från när jag ammade) och har velat ha stora bröst så länge jag kan minnas. Vantrivs med mig själv nu, men är så orolig att jag ska ångra mig ändå! Kan inte du berätta hur du upplever dina bröst nu? Är det jobbigt att de inte är äkta? Vilken coh tog du? Känns de äkta? Såå mycket som snurrar! Vill bara vara nöjd med mig själv…

  kram!

 2. Mikaela

  Hej!
  Jag hittade din blogg när jag sökte efter bröstförstoringar och följt dig efter det 🙂 Ska själv göra en operation inom kort.
  Måste bara fråga vad du menar att det är för litet på sidan?
  Du får hemskt gärna maila mig, har lite andra frågor också och skulle bli så tacksam för svar.

  Mvh,
  Mikaela

stats