PATRICIA- Mamma till tre små!

Hem mot hökis igen!

Nu ska jag snart åka iväg hem mot hökarängen och få träffa min lilla skrutt! gud va jobbig gårdagen & natten va utan henne. Kunde verkligen inte somna! låg bara o tänkte: för ett år sedan så….

Ikväll blir det nog bara lungt! ska nog ringa den där tant johanna och fråga om hon vill leka med oss! nu är vi faktiskt helt friska, OCH vi smittas inte. Den ni! ;D Sen imorgon blir det att åka hem till systeryster på landet och bara vara.. ska bli sjukligt skönt! Och frisyr ska göras på lilltjejen där. Dom ska på hårparty? Det finns sånt också när man är 9 år! Så någon coolfrisyr ska moster nog allt hitta på.

Sen på Lördag kommer Papi och hämtar mig, får skjuts hela vägen hem! thank u lord, slippa åka tåg därifrån. Pappa ska kolla på nått takjobb han gjorde för över 25 år sedan, nu ska dom lägga om de igen ;D

Igår så hade jag och Linus en jätte mysig kväll! <3 tidig dock, pansionärsvarning IGEN! klockan 22.
Haha, men ja blir så sjukt trött när jag släpper allt: ansvar och måsten och bara ÄR. Hela kroppen ramlar sönder så känns det som! Att bara få VARA är riktigt underskattat. Och de gäller o ta vara på det, för de kan dröja länge tills nästa gång. Men jag har lovat mig själv EN sak! Och ja ska hålla det nu.
Men igår så kom jag hem till hjärtis! Och han hade köpt en överasskning åt mig! 😀 <3 GULLIS!

VÄRLDENS mysigaste och finaste ulligaste vitaste pläd! <3
Och han bara visste att de va PRECIS en sån som jag ville ha! Tusen tack babyyy. Sen blev de lite middag, åkte till hans föräldrar en sväng! stanna förbi kyrkan och kollade lite, sen hem o se på: the town! SJUKLIGT bra film alltså.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Moa Blom

    Haha! Åååh vad jag LÄÄNGTAR!<3333 Ja du det blir SÄKERT en COOL och FIIN fresyr ska du se!<33333

    Pussar och kramar till dig och Wilja!<33

stats