PATRICIA- Mamma till tre små!

Häng på en Söndag

DSC05770
DSC05774
DSC05776
DSC05785
DSC05788
DSC05794

DSC05798
Nu har vi äntligen fått iordning på rummet & tjejerna har myst i de där förbaskade tältet flera dagar ♥ Dom myser, läser, ritar, helt enkelt bor i tältet.
Skivan till bordet är fortfarande helt spårlöst, och de enda posten säger är att dom inte kan ansvara för något som är försvunnet. Jäkla skit också! Vilken Söndag vi har de, började morgonen med en lång sovmorgon! Wilja smög upp i sängen och jag såg att hon hade på sig min långa spetsklänning och var himla tjusig! Åt lite frukost, fixade lite i deras rum och har slängt alla kartonger! Linus och tjejerna har åkt iväg en stund, jag har hunnit bada medan lilleman sovit! Resten av dagen och kvällen blir det nog inte mycket gjort.

Här kan ni hitta de underbara tältet som för övrigt också är en pågående kampanj om, finns fler olika fina färger att välja emellan!
Här kan ni hitta den fina hyllan från Alice & Fox
Här kan ni hitta dom små goa lamporna i fönstret som också är nedsatta!
Här kan ni hitta bord & stolarna som jag dessvärre hade otur med, men de kommer en bordskiva så småningom får vi hoppas!
Här kan ni hitta den underbara dekoren till väggen.

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Det är inte posten som står för förlusten. Utan det är företaget som du har beställt ifrån. Dem ansvarar för varor dem skickar ända tills dem når dig(konsumenten). Så kontakta företaget! Detta framgår av konsumentköplagens 9 och 10 paragraf.

    Lycka till!
    Med vänlig hälsning

stats