PATRICIA- Mamma till tre små!

HAHAHA!

Den grillade penisen!

Syster va inte bättre själv, KLADDKAKAN som lyckades dra igång brandalarmet ;D duktigt!
Mimmi lyckades verkligen med grillningen måste jag säga idag! detta serverades till barnen! ;D haha, nedå. Kastade bort de vidriga och gav dom innehållet. Men ack så nöjda dom blev! kom hem nu för en stund sen, lillan skrek sig till sömns! mammas hjärta, gud va ja önskar jag kunde tabort all smärta från dig! vad ska ja göra,  känner mig så maktlös?

Är så tacksam och glad för hennes och våran skull att hon inte skriker eller har ont på nätterna, utan får de kring denna tid och en timma frammåt. Hon sover som en stock hela nätterna, så jag och simon är utvilade och ORKAR!
Gör mig inget om ja inte får sova, vill bara inte att hon ska ha ont.
Ska ner till apoteket imorgon och testa semperdroppar som jag fått tips om här på bloggen. TACK! 🙂

Kom hem och Simon hade städat hela lägenheten, ÅÅÅH! Kylskåpet va renstädat, golven fina. Ja allt helt enkelt!
Så nu ska ja passa på att springa ner och handla en töönnbrörölle till honom. OM de är öppet!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Nikki

    Hej!
    Läste ditt inlägg om lillans magont. Läste att du hade blivit tipsad om sempermagdroppar och jag måste då bara fråga om du tycker att hon bara verkar ha magknip eller om hon verkar få ont av gaser i magen. Jag hade nämligen semperdroppar till Tindra vilka inte fungerade och jag visste inte varför fören nu när Delta kom. Hon hade ont i magen framförallt om kvällarna och skrek väldigt och fick tipset om att minifomdroppar istället eftersom jag trodde att det mest var gaser som spökade. Fick då också veta att minifom fungerade bäst mot magont av gaser och semperdroppar kan fungera om det bara är allmänt magknip.

stats