PATRICIA- Mamma till tre små!

Grattis Wilja, femton månader idag! <3

För femton månader sedan så kom min mening med livet! För femton månader sedan så fick jag ta hem mitt lilla knyte från BB! <3 För femton månader sedan så började den första dagen resten av mitt liv.
Mitt hjärta, min kärlek min dotter! <3

Vart tog denna tid vägen? hade någon sagt till mig hur fort de hade gått, så hade jag aldrig trott dom.
De känns som du kom igår, som de vore igår jag fick se dig första gången! Samtidigt som de känns som att du alltid har varit en del av mig, du har alltid varit en del av din mamma. Den saknade delen <3 Min egna lilla pusselbit!

Bland alla resor jag gjort, bland alla fester, bland alla städer! Så kan ingenting mätas över att ha fått dig. Jag är så glad för att jag fick uppleva så mkt men ändå varit så ung! Annars hade jag nog inte haft dom känslorna som jag har idag, att jag är nöjd. Många som är unga säger ofta de, jag är färdig med allt! Men jag kan med handen på hjärtat säga. Jag ÄR inte färdig! Fast jag har gjort så mycket. Men resten vill jag göra MED Wilja <3 Fylleresor med kompisar har jag gjort mer än vad jag kan räkna på handen.. Resten vill jag göra med dig, att uppleva och visa dig saker! Precis som Pappa gjorde för mig fram tills nu. Varje år, flera gånger om året! Om jag kan ge dig de framöver <3 Och det hoppas jag. Så mycket det finns att se i världen! Fan Wilja, jag vill ge dig allt.

Idag har du blivit ännu en månad äldre! Fan FEMTON månader?
Du går för fullt.
Du springer fram!
Du är expert på att klättra.
Du är grym på trappor (helt livsfarligt!)
Du börjar prata mer och mer! 😀
Mamma
Pappa
Titta
Där
Boll
Vo (vovve)
Tss (katt)
Lam (Lampan)
Tatt (vatten)
mmmmm (MAAAAT)

Mo (mormor)

Haha, hon har sina egna små ord för saker och ting som bara mamma förstår mer eller mindre!
Men bara dom senaste orden har kommit nu förra veckan! Nu börjar de explodera ur henne.
Hon pekar på allt och vill att jag upprepar va de heter, och sen ska hon försöka säga likadant.
Ber man henne hämta nått så gör hon alltid det! Letar intensivt och går skallergång, och hon GER sig inte förns hon väl hittar de. Stackarn, kan lura henne och hon håller sig där för en stund! ;D

En liten men underbar tjej, med en herrejedans stor VILJA.
Hon fick nog rätt namn 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats