PATRICIA- Mamma till tre små!

Grattis vår Novalie på 3 månadersdagen!


Min älskade lilla flicka!

Jag kan inte för hela mitt liv förstå att det redan har gått 3 månader sedan du las på mitt bröst för första gången. Jag kan inte tro att det är sant att idag för tre månader sedan så sprang jag upp och ner i trappan för att i hopp om att du skulle komma! Bara några timmar senare så va du ute. De gick så fort att jag inte trodde de var möjligt, du efterlängtade lilla prinsessa.. Tack för att just du kom till oss och gjorde vår lilla familj alldeles komplett.
Du har så många omkring dig som älskar dig så innerligt, och det är lycka för mig! Att jag vet att du alltid kommer vara i trygga händer, att ingenting kan hända dig.

Så vem är vår lilla Novalie?
Under dessa månader har du varit den snällaste bebisen jag kunnat drömma om! Jag trodde din storasyster var enkel, men det var hon inte alls i jämförelse.
Du säger aldrig ett pip om det verkligen inte är något som bekymrar dig! Ja, då får vi alla veta att du har jordens vilja. Du sover tryggt om nätterna och vaknar när Pappa ska upp till jobbet för du är lite hungrig. Du är en trött tjej, precis som din Pappa! Helst skulle du sova hela förmiddagarna, men de går ju inte. Tänker man tillbaka då på Wilja, så sov de stora hjärtat aldrig. 10 minuter hit, 20 minuter dit. Men aldrig en längre stund! så olika det kan vara?  så otroligt häftigt.
Jag har verkligen velat ha dig som en liten spädis sålänge som bara möjligt, inte stressa fram något! utan allt har sin tid. När man går in och läser om arkivet om Wilja kan jag knappt tro att det är sant! Wilja var något ’starkare’ som liten, även om Novalie är otroligt stadig och stark! Så var Wilja där ett litet underbarn.
Som på bilden var innan hennes tremånadersdag, men hon stod med hjälp av att hålla i våra händer! hon va ju så liten och kompakt 😀

Du försöker vända dig, men den där förbaskade armen är jämt i vägen! Du älskar att ligga på mage, och hatar att ligga på rygg. Så mage är det som gäller!
Du är så lik din Pappa, men samtidigt så börjar jag se mycket Wilja i dig.  Alltså så måste de vara dragen från mig! Även om jag själv inte ser dom.

Under dessa tre månader har du lärt mig så mycket, att man inte ska ta något för givet.
Jag var så rädd för att förlora dig när du blev så sjuk, det var bland det jobbigaste jag gått igenom. Men ut kom vi tillsammans, och starka dom oxar!
Din Pappa, din syster och jag. Vi gör allt för dig! Vi gör allt för varandra. Åh, grattis min lilla flicka. Ett nytt kapitel börjar, detta var starten!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ellinor

  Aldrig riktigt förstått hur man resonerar genom att skaffa barn med någon man varit tillsammans med i 3 månader innan man blev gravid?

  Speciellt om man har ett barn sedan innan med en pappa man separerat ifrån.

  Önskar man inte sina barn de bästa genom att ha en bra/stabil kärnfamilj som de finns en trolig framtid för?

  Man lär inte känna en människa helt förrns efter 2-3 år i en relation.

 2. chicmommy

  Åå grattis till lilla sessan 🙂 Tiden går verkligen för fort.

  Ammar hon fortfarande eller kör ni på ersättning?
  Kram

  1. mammasangel

   Hej raring 🙂 Haha, visst gör de? helt sjukligt alltså.. Nyss va jag gravid, känns så iallafall.
   Hon ÄTER ur flaska, alltså ersättning! men myser fortfarande med tutten lite då och då. Kramar!

 3. Johanna

  Tiden har gått fort, tyckte det var nyss du skrev att hon kommit 🙂
  Grattis på stora dagen och tack för att vi får följa er 🙂

 4. jennifer - mamma till e

  Svar: Stort tack! Det känns fantastiskt. Jag är helt tagen av min älskade dotter! Magisk känsla att vara mamma 🙂 Hade dock önskat att jag läkte bättre/snabbare.

  Grattis Novalie på 3månadersdagen! Wewewe
  STOR Kram!

stats