PATRICIA- Mamma till tre små!

Grattis lilla rara Wilja på din stora dag!

GRATTIS MIN LILLA RARA LOPPA!♥
Jag kan inte förstå att det är sant, idag har du funnits vid min sida i två år.. Du kom och gav mig mening med mitt liv, du räddade mig på många sätt. Du kom och var den största räddningen som någonsin hänt mig! Och jag kommer alltid vara dig tacksam över det, min fina skatt.
ÅÅÅH! Kan inte ens tänka klart, två jäkla år! De har varit de snabbaste åren i hela mitt liv ska jag tala om för dig. Så mycket som vi gått igenom tillsammans på denna korta tid!

Du är en bestämd liten tjej som vet hur du ska göra för att få din vilja igenom. Som alla säger, vi gav dig ett passande namn. För vilja, o hujedamig! De har du. Vill du inte något, ja då krigar du till döden! Men vilken tur att mamma är lika tjurskallig hon! Så vi ryker mest ihop, och sekunden senare så står vi och kramas. Den här lilla tjejen är väldigt klok! hon upplevs som mycket äldre än vad hon faktiskt är.
Nu pratar Wilja för fullt, och man kan ha små dialoger här hemma med henne! Och hon svarar tillbaka med meningar. Hon är väldigt lik sin Pappa på många sett, ser honom i henne varje dag!

Wilja är nu även storasyster fast hon är så liten!
Och över alla tankar, över alla förväntningar som jag har haft.. Hon är så duktig och snäll så det inte är klokt! Jag förväntade mig krig. Svartsjuka, att hon skulle vara elak!
peppar,peppar.
Men INGENTING har visats! förstår om ni inte tror mig, men hon har inte ens gett ett hum om att vara förbannad på mig eller nova för att hon tar tid. Det är helt sjukt, underbara snälla unge♥ Hoppas de håller i sig en stund till så Novis hinner tuffa till sig och kan ge tillbaka om svartsjukan smyger sig på!
Att bli tvåbarnsmamma har hittils knappt känts som någon skillnad! Trodde att det skulle bli en pina första tiden. Därför är jag så glad när allt varit så lätt! att rutiner föll på plats såfort, att allt hinner göras hemma fast jag har två små. Nä! lycka, lycka är att ha två snälla barn.

GRATTIS MAMMAS PIGA PÅ DIN DAG!
Idag blir de bara familjemys, men imorgon så blir de kalas!♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Janni

  Grattis lilla stora Wilja på tvåårsdagen.
  Ofattbart hur fort det går och vad stora ni blir och allt ni lär er.
  Fina och duktiga!
  Hoppas födelsedagen blir den bästa och att det blir ett roligt och fint kalas med massa paket och tåååårta!

  Kram och puss från mig och Lilly

 2. nathalie 18 år och gravid

  Grattis till underbaraste Wilja! 🙂

  Du har två så fina flickor Patricia. Du ska vara riktigt stolt över din familj! Som jag sagt förut, du är en stor förebild för mig och jag hoppas jag kan bli en lika bra mamma som du är åt dina små flickor!
  Imorgon är det BF för mig och jag hoppas jag kommer klara jobbet som mamma lika fantastiskt som du!

  Kram!

 3. Linda

  Ett stooooor grattis på din 2-årsdag Wilja! Jag har följt dig sedan du låg i mammas mage : ) Och tänk, nu är du storasyster också!

  Min pappa fyller faktiskt också år idag 😀 Men något fira blir det inte, för han och mamma har minsann dragit utomlands 😀

 4. Jenna

  Grattis fina Wilja hoppas du får en mysig dag idag lilla (förlåt stora såklart) tjej! Många kramar från Viggo och Vendela!

 5. Michaela

  kika gärna in på min blogg där jag skriver om mitt liv som småstads tjej med en dröm om att flytta till alanya där min pojkvän bor. bloggen kryddas även med min egen konst samt mode- och träningsinspiration.

  ha en fortsatt bra fredag! kram

 6. Cecilia

  Grattiiis till fina söta Wilja 😀 på hennes dag!!

  Du är så duktig Patricia, jag beundrar dig verkligen över allt som du har åstadkommit !! STARKT jobbat! Du har två fina tjejer 🙂 och du har super fint hemma hos dig vad man ser på bilderna 🙂 hoppas att jag kan bli som du <3
  STOR kram och ha en underbar helg!!

 7. Emelie

  Grattis till Wilja och hoppas ni får en riktigt bra dag. Kan inte låta bli att längta lite tills våra liv passar för att skaffa barn 🙂

stats