PATRICIA- Mamma till tre små!

– Godmorgon Fredag!

 Lite instagram bilder ♥
Ni som ännu inte följer mig, lägg till mig: Mammasangel

En utvilad mamma, två utvilade barn och det är återigen Fredag! Fick en chock igår när Linus sa de, jag har levt i min egna fantasi om att det va Tisdag igår? Kanske för han haft två arbetsdagar denna vecka.. Vadå mammaledig-skadad som inte håller reda på dagar! så nu ska vi på lyxen att ha Pappa hemma hos oss, och denna helg är vi FRISKA. Vi kan faktiskt kanske göra något, otroligt härligt! Igår kväll kom farmor och farfar hit på besök och busade järnet med barnen. Båda blev sådär härligt mosiga, Wilja ställde sig själv och borsta tänderna, undrade vad hon gjorde. Sen va hon naken, klädde på sig pyjamas och hoppade ner i sängen själv! trodde jag skulle svimma, på riktigt alltså.
De händer inte annars, aldrig någonsin! haha 🙂 Novalie somnade lika fort hon, sen tog jag itu med BERGET av kläder som skulle vikas.
Jag och barnen kämpade på med tvättstugan hela dagen lång igår! Resulterade i en herre jäklarns massa tvätt som skulle vikas.

Idag blir de nog att gå ut på en lång promenad med tjejerna, vädret ser inte allt för grönjäkligt ut, och jag hoppas på en solglimt i ansiktet.
Nä ni alla, ha en fin Fredag så hörs vi senare! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats