PATRICIA- Mamma till tre små!

– Gnesta och tillbaks!

Kommit hem efter en övernattning hos Pappa i Gnesta! Kom ner igår 🙂 åkte tåg ner med Willy! En mindre rolig resa utan att behöva gå in i detalj! In på leksaksaffären! Köpte ett brio kök och ett golvsett till min fina Gudson på hans lilla ’förtidiga’ kalas! 😀 Hem till Mimmi och mysa, Molly va där! Barnen busa och röjde, åh! Liam har blivit så stor. Fan vad man missar när man bor såhär långt bort! :/ att från att ha BOTT tillsammans, till att sen träffas VARENDA dag! till att komma ut till v-rummet på morgonen, där satt hon och väntade på mig! ah, till att ses typ.. aldrig! de SUGER. Åt världens goaste lime-kaka från USA! pimpla kaffe och hade de bra! 😀

Upp till Pappa, där busa Wilja och Morfar! Lekte med sina leksaker, och hade de mysigt. Somnade in vid 9, sen vakna hon 10…. PIGG! blev lek en stund, sen la vi oss i sängen! Va hemskt igår, kunde verkligen INTE sova.

Imorse så kom Mimmi upp på fika, sen blev de en dusch! ner till Gnesta, iväg på Möte.
Fikade med Pappa på humbles, och iväg till tåget.

NU ÄR JAG HEMMA OCH N J U T E R! Mat i magarna, blev italienska köttbullar i tomatsås med potatismos med Persilja! 😀 Fasen så gott! Wilja springer omkring, ska ta ett bad. Sen blir det att slänga sig i sängen!

Med denna lilla trip, så kan jag säga.
Jag saknar mina vänner!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats