PATRICIA- Mamma till tre små!

Glossybox!


Ni aom har Glossybox, kan ni berätta lite närmre kring det?
Fick mitt första paket häromdagen! Och visst, super fint inslaget. Men blev inte så imponerad utav produkterna! Kan det skilja sig lite från månad till månad?
Det är ju ingen dyr summa man betalar, men ändå! Kanske inte är värt det. Lite så jag funderade på♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Zarah

  Har haft min glossybox i ett år nu, har varit jättenöjd med den hittills . Dock så håller jag med dig , den här månadens produkter va inte särskilt imponerande.
  Men jag gillar deras koncept , att man får hem olika produkter som man kan testa hemma i lugn och ro utan att behöva köpa allt i full size.
  Men det är klart allt kanske inte passar jämt , färg osv . Men då finns det en sida på Facebook där man kan byta eller sälja dom sakerna man inte vill ha.
  Men ge det en chans, 🙂 själv tycker jag det är månadens höjdpunkt 😉

 2. Queenie - Mamma till Isabella Reina

  Jag har haft Glossybox i snart 1 år och ibland kan man väl tycka att vissa saker är bra men resten är bara skit. Det är ju bara ”test-produkter” hela tiden, trodde de skulle bli bättre för varje månad men icke! Men de stora bloggerskor brukar få bättre och finare grejer i sina glossybox! :p Men jag tänkte avsluta de snart faktiskt då jag känner att jag inte använder hälften av sakerna varje månad!!

  Men ge de en chans, Du kanske gillar de! 🙂

 3. Michelle - mamma till Leon

  Du kan kolla tidigare boxar på hemsidan. Nagelbalsamet var toppen seb fick jag en choklad också då jag prenumererat 1år 😉 Har fått mycket bättre saker! Förra boxen innehöll bla nya loreal cc cream i full storlek. och även fått bb cream i stor storlek 😉

 4. hannarunesdotter

  Jag har haft GlossyBox nåt år nu och denna månad fick jag samma innehåll som dig. Jag tycker mest det var skit faktiskt, haha. Det brukar vara betydligt bättre än så! 🙂 Kram!

stats