PATRICIA- Mamma till tre små!

Glimtar från vår vrå.


Glimtar från vår vrå.
Hemmet är den plats som bara ska falla på plats.. det ska vara mysigt, ombonat och man ska trivas! vilket jag verkligen gör. Med små medel i taget, så blir det som bäst. Man får tänka, fantisera och slutföra! Bara att bänkskivan kom på plats i dag, gjorde verkligen supermycket i vårt kök. Nu är det bara att inte vara så ivrig på att resten ska göras! snart så.
I vinter så kommer vi ha fått alla ”måsten” gjorda här hemma, men det har tagit oss ett år att komma på plats! herregud vad de tar tid att få till de sådär precis som man vill ha det.
I dag har jag suttit på Ellos och kollat inredning, fått lite inspiration! men nu ska jag pyssla med saker som efterliknar det jag sett, när kreativiteten tar fart i mig så mår jag så bra! ordna, fixa och pula.

I dag så är varenda skåp rensat, både i köket, dammat av glas som vinglas, strukit sängkläder och gjort fint i linneskåpen! vi har ätit god middag, fått köket på plats, hängt upp tvätt och skurat golv! en riktig fixar Söndag. Novalie har hjälpt till med trasan i högsta hugg! nu sover fröken, jag är nyduschad och fönad. Väntar på att årets BB ska börja! ska bli spännande att se.
Det här har varit en utav de bättre helgerna på väldigt länge ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats