PATRICIA- Mamma till tre små!

Gjort lite armband.

Patricia, armband, smycken.
Patricia, armband, smycken.

Åh, det här var längesen! I dag så är det ju en riktig hemmadag, Wilja sover efter att ha fått ipren i kroppen. Äntligen, flicka lilla! Jag satte mig ner och tog fram mina pärlor, va längesen det var och så roligt!
Så nu har jag gjort mig 5 st nya vår armband, ska försöka pärla upp alla jag har så dom inte bara ligger där och skräpar. Det är nästan ganska exakt ett år sedan jag sist höll på, kommer ni ihåg när jag åkte på pärlträffar en gång i veckan med min svärmor? det va så skönt att komma bort den där kvällen och ha något att se fram emot hela veckan när man var mammaledig! Nåväl, kul var det.
Ni som kommit in här på bloggen under senare tid, kika in här så får ni se vad jag gjort tidigare!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Patricia

    Åh så fina!
    Vad använder du för material? Tråd, knäppen och sådan? Om du har lust att berätta så skulle jag verkligen uppskatta ett sådant inlägg 🙂

stats