PATRICIA- Mamma till tre små!

Ge mig en signal!

Varför hör du inte av dig… ?
Varför ringer du inte för att höra hur hon mår?
Varför ringer du inte när du vet att hon är sjuk?
Varför ringer du inte för att höra att allt är som de ska?

Hur kan du vara utan din dotter i flera dagar?
Hur kan du göra de här valet så enkelt?
Hur kan du bara försvinna som ingenting har hänt?

Varför….
Hur….

De är allt som snurrar i min skalle!
Ett dygn utan min dotter, skulle vara de värsta i mitt liv.
Jag bara FÖRSTÅR inte!

Hur kan en Mamma älska sitt barn så otroligt mycket mer än vad en Pappa gör?
Sitter här och väntar! du har lovat att träffa henne imorgon, men… inget samtal om när hur eller var!
Vet inte ens vart du är! Vill inte OROA mig över dig, men ja gör de så förbannat för att jag BRYR mig! Du har funnits vid min sida varje dag sålänge, men från en dag till den annan har du slutat existera.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Miia mamma till My

  Att inte höra av sig är bara ett tecken på att han inte är mogen. Att han är osäker, jag hoppas verkligen inte han bara skiter i wilja nu. En gång pappa alltid pappa. Inte ok att göra som han gör, du och wilja är värda mkt mer.

  Hoppas han håller vad han lovat, att han hör av sig o vill träffa sin underbara söta dotter 🙂
  Kram på dig vännen.

 2. Carro

  Jag känner inte dig, men gud vad du kämpar på och är stark, jag blir så insiperad. Det sårar mig över allt som har hänt dig/er. Wilja som verkar vara en så god och glad liten tjej förtjänar att ha sin pappa vid sin sida, och att han dessutom ska vilja vara där för henne.

  Vad som än händer mellan dig och Simon och mellan Wilja och Simon så kommer nog din lilla dotter vara dig evigt tacksam 🙂 För det märks verkligen (till och med ut i din blogg) att du skulle göra precis vad som helst för henne. Det är stort, du är "bara" 20 år, precis som jag, och hur hela livet förändras och förbättras i och med att du fick barn. Det är starkt, jag slår vad om att många inte trodde du skulle klara det, men fy fan vad du visade dem. Jag har läst din blogg sen innan du fick lilla Wilja och jag är fan stolt över dig, haha, fast vi inte känner varandra! Men vilken vilja och styrka du har. En perfekt mamma till din lilla dotter skulle jag säga 🙂

 3. Emelie

  Kanske beror på att han inte själv vet hur han faktiskt vill ha det och inte vet hur han ska säga det eller något liknande.. Vet ju inte vad som hänt men har fått en uppfattning om att det är så ganska många killag gör när de lämnar någon.. Bara "försvinner" utan att höra av sig och så för att dom är osäkra själv på om dom gjort rätt och kanske inte riktigt vet varför dom känner som dom känner.. Hoppas allt löser sig för dig så det blir så bra som möjligt för både dig och wilja..

 4. Elise

  Pappor har tyvärr inte samma "ansvarskänslor" som vi mammor. Här har vi oxå gått isär, men bor ihop än så länge för sonens skull , och för att jag och sonen inte har någon annanstans att bo.

stats