PATRICIA- Mamma till tre små!

……. GAH!

 


Idag håller jag Wilja hemma för sitt djävulska humör. Har ingen lust att skicka iväg henne när hon vaknat upp på den här sidan, tror vi gör dagen värre bara.
Ja, treårstrotsen har varit här och knackat på dörren, och jag hoppas någon kommer och lämnar tillbaka henne snart.
Hon är förjävlig, efter 20 minuter så orkar man faktiskt nästan inte med hennes humörsvängningar! hon är elak, rivs, bits, slåss! hon har aldrig någonsin gjort det innan. Man säger åt henne, försöker förklara till varför man inte slåss… då ska hon slå en i ansiktet istället! Hon gör ju de hårt, så man får ju ont och därav blir man ju förbannad och ryter till ordentligt. Hon blir ledsen.. sen är hon snäll i 20 minuter, sen börjar vi om.
Som tur är har man inte många såna här dagar, men när dom kommer så ångrar man att man någonsin skaffade barn. Fyfan!

Sen har även Novalie varit på uselt och klängigt humör sista veckan, farmor sa det igår också. Det går knappt att släppa ner henne utan att hon blir uttråkad efter någon minut. Skrik, tjat, gnäll.. Ja, vilka fantastiska dagar man har som småbarnsmamma ibland! :/ ♥ Idag är de en sån dag jag bara skulle vilja gå rakt ut från dörren, stänga mig om. Gå iväg, och göra precis vad jag vill för att tänka på något helt annat. Men nej, det går ju självklart inte.
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10…. andas! så känner jag idag 🙁 , sen jobba natt på det här. Hoppas på en bättre eftermiddag än start på dagen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. josefine

    vill bara säga att jag är så imponerad av dig! Du verkar vara en himla bra mamma, självklart är det tufft. Jag kan nog inte ens föreställa mig hur jävla jobbigt det kan vara. Kom ihåg att du sköter dig bättre än vad många andra i din ålder gör. Du är grym! 🙂

  2. S

    Det är alltid skönt att veta att man inte är ensam om att uppleva det så. Min son är snart tre och beter sig väldigt illa ibland nu för tiden och man känner sig rent misslyckad som förälder.. antar att det bara är att kämpa på..

stats