PATRICIA- Mamma till tre små!

Full rulle <3


Full rulle från morgon till nu!
Lämnade Wonkan på dagis vid 09, sen tog jag och lillan oss en promenad ner till Centrum! så skönt att gå på morgonen, men attans så det blåste! Mindre mysigt. Satte oss och tog en kaffe, smulan fick lite mat! Sen började vi inhandla till allt kalasande på Lördag♥ Ballonger, serpentiner, ljus, muffinsformar! Ja massa saker blev det. Sen in en sväng på leksaksaffären! hittade lite smått till Wilja. Sen in på Söder och köpte en: Mina första år bok till Novalie! så himla fin. Jag ska ju göra en egen till henne så som jag gjorde till Wilja också, men båda flickorna har en första åren bok, så är alltid roligt att fylla i och ge sen.

Har glömt bort hur lätt det är att handskas med en liten bebis på stan!
Byta blöja i vagnen – inga problem – mata lite snabbt – inga konstigheter, inge trots, inge gnäll! Ligger snällt och sött i vagnen och sover för de mesta. Med Wilja så är man svettig halvvägs in på ICA.

Köpte mig nytt puder, foundation, foundationborste. Våren är här, och färgen som satt sig i ansiktet har gjort så att mitt gamla inte längre funkar! ser tokigt ut.. Apoteket, köpte en hujedamig många våtservetter. En flaska åt nova, ja! lite smått och gott!
Köket fick sig två nya dukar, och en lampskärm. Visar sen!

Nu ska jag klä på oss igen och hämta syster! Inte hunnit duscha har jag gjort heller, de drog ut lite på tiden lixom…. 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anonym

    Hur gör du med mat när du är iväg? Ammar du så att säga offentligt eller pumpar du innan och ger på flaska?

  2. Anna

    Kan du inte lägga ut lite foton på boken som du gjorde till Wilja med egna foton i, behöver inspiration!! Hoppas du vill hjälpa mig <3

stats