PATRICIA- Mamma till tre små!

Full rulle, då mår jag som bäst.Fullt ös medvetslös hela dagen lång idag! PHU, första gången jag satt mig ner på röven idag!
Morgonen började med att göra iordning en happy liten fröken till dagis! Vädret va redan strålande då, så morgonen började med ett jätte glatt humör! Linus gick iväg med Wilja, och jag snosade en stund på bebis innan jag hoppade in i duschen!

Satte oss i bilen och styrde mot Enköping! Åkte och S T O R H A N D L A D E, har bunkrat upp frys, kyl och skafferi från topp till tå! Fantastiskt jäkla skönt. Mat är bland de bästa som finns, så de kan man aldrig ha för mycket utav!^^, styrde bilen hem och hämtade fröken! 16 jäkla grader, får man bli LYCKLIG in i själen?
Hade skinnpajen på idag, och njöt för fulla muggar.

Hem, och nu har jag storstädat! sängkläder bytta, golven rena, tvätten hängd! 😀 Bus med min stora, har läst lite böcker. Nu är det dags för middagslagning! fläskfilégryta med potatis, MUMMA!

Sen ikväll får vi fin besök utav Rebecca!♥

Sen blir det att packa en liten väska åt Wilja som ska åka till Pappa & tessa över helgen!
Då kommer hon bli glad, två veckor sedan sist! så har en tös som längtar efter Pappa sin.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Katti

  Hej!
  Tycker lilla Nova är otroligt söt och du kan skatta dig lycklig över din fina familj! Följt din blogg sen dag 1 du blev gravid med Wilja och är helt fast!

  Tänkte fråga dig om ditt hår, du nämnde förut att du tappade hår, och undrar om du gjort något åt det?
  Jag själv har nämligen problem, har både stor panna och högt hårfäste, och efter några år i en stressig bransch har jag tappat massor av hår, så det blivit tunt och hårfästet har liksom blivit högre som på gubbar?!

  Nu har jag ätit proirin runt 6 månaders tid, och det dröjde sjukt länge, men NU har jag sett resultat och små hårstrån växer fram där jag tappat hår och hela håret är tjockare(!) och mjukt!
  Ville bara säga det till dig att det verkligen fungerar, för jag vet hur det är med ångest över sitt hår..
  Det är lätt värt 399 kr i månaden tycker jag,har man tålamod så blir man nöjd =)

  Ha det bäst!

stats