PATRICIA- Mamma till tre små!

Fredags morgon & fruktboost.

Godmorgon Fredag ♡
I dag behöver jag verkligen boosta mig på alla vis som det bara går. Hade en riktigt jobbig natt med svårt att kunna sova, hade en molande värk i nedre delen av ryggen! Har ingen vetekudde hemma, men det hade verkligen behövts. Men Linus var så varm när han sov, och låg med rumpan mot mig! så jag hasade ner i sängen och la min svank mot hans stora fotbollsrumpa, vips så kunde jag faktiskt somna efter en stund, varmt och gott. Gick upp och tog en alvedon, och nu är det helt okej! Inga sammandragningar eller så, bara värk. Kan vara de att han placerat sig så långt ner så de börjar mola lite. Nu är det i allafall bra. Novalie kom in och gjorde morgon vid 05, jag hörde henne kliva upp ur sängen men blundande fortfarande. Hon står vid min sängkant, lyfter upp mitt ögonlock och viskar ”ska vi bygga snööögubbar?” , ni som kollar på frost en miljon gånger om dagen vet precis vart de kommer ifrån! Det är inte första gången hon säger så, så fort man blundar i soffan så kommer hon och lyfter upp ögat. Men i dag kunde jag inte hålla mig för skratt! Mitt i ”natten” men en så glad liten tjej vid kanten av sängen! Drog upp henne och försökte få henne att vila. Men nej, hon pillades i naveln, skrattade & var pigg! så jag tog med täcket ut i soffan sen satte vi oss där tills Pappas klocka ringde, vi kollade självklart på Frost!

I dag så ska jag försöka göra något åt mig själv, känner mig förfallen. Ska orka mig in i duschen, ja ni hör.. så har jag mått den senaste veckan, jag ska orka duscha! Tvätta håret kan vara bra, och måla på mina naglar som är bortflagna med färg. En dag där jag önskar få må bra, och få tillbaka min friska kropp lite. Har inte tagit en ordentlig promenad på 7 månader snart! har inte gått i raskt tempo, utan går kutryggad och vaggande fram, korta små steg. Känner mig inte som snart fyllda 25, utan mer som 85.
I morgon går vi in i vecka 30, veckorna börjar att ticka nedåt och det är inte för all framtid det ska vara så här! så jag får bara stå ut, det är ju värt allt. Det vet vi alla!

I kväll så blir det lite tapas här hemma, ska plocka fram parmaskinkan ur frysen så jag får gotta mig lite. Längtar efter en bit brie, åååh! salami och briesmörgås, mums.
Sen blir det lite Lets Dance, mer än så har vi inte på planerna! En duschad och fräsch Mamma ska jag bli. Känner mig lite lättad över att Wilja fick åka till sin Pappa i går så hon får busa av sig ordentligt och hitta på lite roliga saker! Kan inte vara kul att ha mig som mor just nu.


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats