PATRICIA- Mamma till tre små!

Från MÖRK till LJUUS!

  

  

  

  

SER NI VAD SOM HAR HÄNT? JAG ÄR LJUUUUS I HUVUDET IGEN! =)
Vad tycker ni?

Detta är alltså första gången jag är så här ljus sedan September, å de är ju hur längesen som helst! Känns så läskigt, varje gång jag går förbi spegeln så blir jag lika chockad. Känns jätte wierd verkligen! Men jag trivs tror jag? lite ovant! men ja vänjer mig 🙂 lättare å ha ljust till sommarn, de bleks ju så dant i solen! skitsnyggt å vara mörk, men hålla efter färgen? måste minst färga 2 gånger i månaden för att färgen ska va snygg.

Så jag Simon och Wilja åkte upp till stan igår! blev promenad till götgatsbacken där vi avnjöt en ISLATTE! iväg till skanstull, på tunnelbanan å iväg till Lidingö där vi åkte till Hanna så hon kunde fixa mitt hår! Tog sin tid… va hemma igen med kvart över tio! Än sålänge har ju inte lillan sina rutiner, då kan man åka som man vill! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Gumman, det var du verkligen värld att få bli lite ompysslad 🙂
  Sa det till simon när han var inne hos mig första gången 🙂
  Tur att det blev en lyckad dag 🙂
  Kram (pb) sandra

 2. Sandra

  Gumman, det var du verkligen värld att få bli lite ompysslad 🙂
  Sa det till simon när han var inne hos mig första gången 🙂
  Tur att det blev en lyckad dag 🙂
  Kram (pb) sandra

 3. Malin

  Hahahaha! och VEMS problem är de om Wilja blir mobbad!? Jo – föräldrarna till ungarna som isåfall mobbar =)

  Dålig uppfostran är problemet – inte ngns kläder.

  Uppenbart att den duktiga anonyma (som hela tiden är samma person) inte haft så kul uppfostran, stackarn =) kan inte va lätt & va så osäker 😉

 4. Malin

  Hahahaha! och VEMS problem är de om Wilja blir mobbad!? Jo – föräldrarna till ungarna som isåfall mobbar =)

  Dålig uppfostran är problemet – inte ngns kläder.

  Uppenbart att den duktiga anonyma (som hela tiden är samma person) inte haft så kul uppfostran, stackarn =) kan inte va lätt & va så osäker 😉

 5. Alexander

  Hahah, patricia du vet att du precis hamnade högst på min lista på irriterande folk i salongen! och du hoppas du inser att du är precis allt det där jag pratade om att du skulle bli! Latte mamma som ammar när man fixar håret 😉
  Sedan måste jag bara säga att folk verkar tro att ungar är mode dockor? ska dom ha jävla gucci och Alexander Mcqueen på sig när dom är baby's helvete asso det är barn! skit i vad dom har på sig och inte? Jag tycker Lillen är söt i sina kläder, och kommer absolut inte bli mobbad 🙂 Kram på er, Alex

 6. Alexander

  Hahah, patricia du vet att du precis hamnade högst på min lista på irriterande folk i salongen! och du hoppas du inser att du är precis allt det där jag pratade om att du skulle bli! Latte mamma som ammar när man fixar håret 😉
  Sedan måste jag bara säga att folk verkar tro att ungar är mode dockor? ska dom ha jävla gucci och Alexander Mcqueen på sig när dom är baby's helvete asso det är barn! skit i vad dom har på sig och inte? Jag tycker Lillen är söt i sina kläder, och kommer absolut inte bli mobbad 🙂 Kram på er, Alex

 7. Jenna

  Va fiint det blev Patricia! =) Verkligen sommarfräscht!

  Hur länge hade du tänkt å vara mammaledig innan du fortsätter med din frisörutbildning?

  MASSA KRAMAR!

 8. Jenna

  Va fiint det blev Patricia! =) Verkligen sommarfräscht!

  Hur länge hade du tänkt å vara mammaledig innan du fortsätter med din frisörutbildning?

  MASSA KRAMAR!

 9. Anonym

  asså, seriöszt. skaffa lite snygga kläder till wilja.
  du har ju alltid "tandkläder" på henne.. inte snygga nån stanns…skaffa lite med lite roligare grejjer på än blommor osv…du har INTE bra smak gällande barnkläder iaf:P det syns:P Inte ett enda plagg hon har haft på sig har varit snyggt:D! illa. snacka om hon kommer bli mobbad för sina kläder på dagis sen, stackrn…

 10. Anonym

  asså, seriöszt. skaffa lite snygga kläder till wilja.
  du har ju alltid "tandkläder" på henne.. inte snygga nån stanns…skaffa lite med lite roligare grejjer på än blommor osv…du har INTE bra smak gällande barnkläder iaf:P det syns:P Inte ett enda plagg hon har haft på sig har varit snyggt:D! illa. snacka om hon kommer bli mobbad för sina kläder på dagis sen, stackrn…

 11. Sandra

  Hej gumman!
  Det blev skit snyggt!
  Jag vill göra något liknande med mitt hår.. Men vet inte någon bra frisör som inte tar hur mycket pengar som helst. Vet du någon??
  Hur förklarar jag färgningen?
  Va roligt att se hur Wilja växer =)
  Kram Kram

 12. Sandra

  Hej gumman!
  Det blev skit snyggt!
  Jag vill göra något liknande med mitt hår.. Men vet inte någon bra frisör som inte tar hur mycket pengar som helst. Vet du någon??
  Hur förklarar jag färgningen?
  Va roligt att se hur Wilja växer =)
  Kram Kram

 13. Sandra

  Hej gumman!
  Det blev skit snyggt!
  Jag vill göra något liknande med mitt hår.. Men vet inte någon bra frisör som inte tar hur mycket pengar som helst. Vet du någon??
  Hur förklarar jag färgningen?
  Va roligt att se hur Wilja växer =
  Kram Kram

 14. Sandra

  Hej gumman!
  Det blev skit snyggt!
  Jag vill göra något liknande med mitt hår.. Men vet inte någon bra frisör som inte tar hur mycket pengar som helst. Vet du någon??
  Hur förklarar jag färgningen?
  Va roligt att se hur Wilja växer =
  Kram Kram

stats