PATRICIA- Mamma till tre små!

Frågor & Svar!

Veronica:
Jag har läst din blogg ett tag och fasnade ^^ riktigt bra blogg tkr jag och det är kul att läsa :)här kommer mina fråga; vilken linje gick du på gymnasiet vad vill du helst arbeta med? Om du och simon fick en pojke vilken namn skulle ni ge då?

Svar:
Tack så jätte mycket, blir som sagt alltid lika glad över att höra att ni tycker om den!
På gymnasiet så började jag först på: Igelstavikens idrottsgymnasium i Östertälje. Bytte därefter till Bernadottegymnasiet på Söder i stockholm. Är ett militärgymn, inriktning mot polisyrken.
Det BÄSTA jag gjort måste jag säga! hade så förbannad kul.

Åkte ut till Korsö, hade fältvecka.. bröt revben i samband med att ja ramla genom klippväggen! ja, hänt hur mkt som helst. Och man förvånar sig själv.. När man tror att man inte pallar en SEKUND till, så hittar man de där lilla extra, och kämpar liite till. Och de är just de där jag älskar att känna, att jag fan KAN.

Jag vill som sagt läsa på Björn Axén efter mammaledigheten, eventuellt lite senare ändå. Drömmen är att bli frisör! och har alltid velat. Känner att de är mitt ’kall’.

Om jag och Simon får en pojke så har vi många namn… : Maximus, Elton, Lucas, Love, Johannes.


Malin:

Tycker att det är roligt att ni ens tänker på att skaffa ett till litet knyte, Då är det inte ”bara” jag som går i de tankarna..

Annars tror jag att mamma hjärtat säger när det är dags för nästa och de är ju olika för alla. Följ era hjärtan.

Svar:

De va de ingen av oss som trodde att vi skulle göra. Men vi vill verkligen ha ett helsyskon till WIlja!
Som vi känner, Oavsett hur det blir mellan oss i framtiden, kanske vi inte håller, kanske vi gör.
Men de vi VILL är att Wilja ska få en syster eller bror som är hennes hela. Förstår ni?

Om jag eller Simon träffar nya respektive, så är hon alltid ensam. Och våran ’nya’ familj kommer inte bli hennes hela. Ni kanske inte förstår hur vi tänker! Men jag har bara helsyskon. Och jag önskar att jag hade ett riktigt, de är en helt annan grej. Min mamma och Pappa, inte min mamma och låtsatpappa etc.


L.
Måste bara säga att det är så otroligt att se dig så underbart lycklig, 
är så himla glad för din skull! Du är värd all lycka i denna värld!
och grattis till eran underbara lilla flicka! Ingen kan bli en bättre mamma än dig Patricia! 

Svar:
Nämen… vem är du?! Så fina ord, men jag vet inte vem jag kan svara till. Tack så oerhört mkt, de går rätt in i hjärtat. Jag försöker mitt allra bästa med att vara så bra för Wilja som jag bara kan! <3


Mathilda, tvåbarnsmamma:

Hur länge är du mammaledig med Wilja och vad ska du göra efter mammaledigheten? 🙂 Hoppas ni har en underbar helg!

Svar: Jag tänkte vara mammaledig med W tills hon är ca 1.5 vill inte skola in henne på dagis tidigare än så. Tycker de är alldeles för tidigt! När hon är ett kanske hon inte ens kan gå, kan knappt prata. Tycker verkligen att det är för tidigt att lämna sin bebis så länge om dagarna! Så BIG no för mig.

Jag ska vara hemma sålänge som jag kan! Och eftersom Simon jobbar mornar/kvällar betyder det att jag kan skaffa mig ett kvällsjobb sålänge. Jobba 4-6 timmar om dagen medans han är hemma med W.
Så de är den lösningen vi ska försöka på! För ekonomiskt klarar vi oss, visst kan det vara kämpigt då och då.
Men jag tänker INTE börja jobba bara för det. Wilja klarar sig, vi klarar oss helt enkelt.

Sen beror det ju på… Om vi blir gravida igen med en lillesyster/lillebror kanske vi inte ens behöver ha den pressen att W ska skolas in, nu nu nu.


Anonym:
Hur kommer de sig att du fick morfinspruta på förlossningen?:S

Svar:
Jag fick en morfinspruta för att vi kom in under natten, jag hade sovit så oerhört dåligt de sista veckorna! Så dom såg på mig att ja va närmre döden. Därför gav dom mig både spruta och sömntabletter för med SÖMN kan man slippa att bli igångsatt! och såfort jag slappnade av, så öppnade jag mig av mig själv, och vattnet gick.

Så sömn kan verkligen göra MIRAKEL ska ni veta!


Olivia:
*Hur kom ni fram till namnet Wilja? med W? (Tjusigt namn, jag heter Vilja i mellannamn ;))

*Vilka är favoritnamnen hos er just nu?

*Träffar ni Simons föräldrar ofta?

Svar:

Vi satt och disskuterade massa namn. Jag har hört namnet: Vilja tidigare, men aldrig tänkt på det som namn.
Vi pratade om allt vi gjort under graviditeten för hennes skull, som vi har kämpat… i ren vilja så har vi klarat det! Sen satt vi där och smakade på namnet, vilja… vilja! WILJA!:D och klick sa det bara.

Olivia, Netlié, Maja.

Maximus, Lucas, Love, Johannes.

Ska göra mig kortfattat om Simons föräldrar, vill inte ställa till med bråk eller massa onödigt tjaffs.
Men vi träffar dom inte lika mkt som vi önskar att vi gjorde! Och.. De är skit tråkigt, men man kan inte ändra på det även om man vill. Så är det bara! inte för våran skull det är synd, utan de är Wilja vi tänker på.


Joi:

här kommer en fråga som jag faktiskt aldrig ställt till dig 🙂 dagen ni bestämde er för att behålla Wilja, jämfört med IDAG. ”hamnade” ni där ni tänkt? jobbmässigt, boendemässigt känslomässigt osv osv.. eller blev det 100 ggr bättre? sämre ? ja .. Puss min fina du är en otrolig mamma! och simon en otrolig kaarrl 😛

Svar:
OJ… Jag trodde ALDRIG att vi skulle hamna där vi faktiskt står idag. Trodde för de första aldrig att vi
skulle få turen att få en sån fin lägenhet?! Check, där va första bonusen. Jobbmässigt.. Så har ju Simon det riktigt bra nu! och efter allt skit som hänt oss, varsel, skitlöner, idiotföretag! Så är de vi har nu rena drömmen.

Och KÄNSLOMÄSSIGT kunde jag aldrig i hela mitt liv drömma om! Jag och Simon gjorde en förbannad chansning när vi valde att behålla våran prinsessa. Men jag känner att Simon är den jag vill vara med, det är HAN som får mig att må bra! Jag har ju förfan förlovat mig med killen, det betyder väl en sak?

Förhoppningsvist är han min tills jag blir gammal och grå.


De va inte lika många kommentarer som vanligt, men alltid lika kul och svara på era frågor iallafall! 🙂
tänkte skriva en sammanfattning om min och Simons tid tillsammans för er nya läsare.
Så, vänta! SÅ kommer den komma <3

Ni är bäst.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats