PATRICIA- Mamma till tre små!

Förstärkningen har gjort mirakel.

Jag har ju så länge jag vet, alltid varit en nagelbitare. Jag har försökt gång på gång att spara ut naglarna, men dom är i så dåligt skick så dom går av så fort de där vita på naglarna börjar synas.
Innan vi åkte till Grekland så satte jag på tippar på mina naglar, förra gången vi gjorde naglarna så hade dom växt på något otroligt under 4 veckor! Solen och alla vitaminer i frukten man fått i sig gjorde ett mirakel med mina naglar. I allafall, i går så filade jag ner tipparna så dom mötte mina egna naglar! och jag har nog aldrig haft så här långa naglar någonsin innan (korta för er kanske) men för er nagelbitare som känner igen er, så är de fan stort! Så nu väntar jag bara in min nästa nageltid, för att göra en förstärkning på mina egna. Vill göra en fransk för första gången (ever!).
Jag försökte mig på att måla leopardmöster på naglarna i går, ni ser ju hur de gick! haha, men nåväl. Glad över att äntligen ha hittat ett sätt att kunna få EGNA långa naglar! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats