PATRICIA- Mamma till tre små!

Första MVC kontrollen


I går så kollade vi ju även alla värden på lillebror ♥ Det såg så fint ut allting, och när jag jämförde med tjejernas så ligger jag verkligen mitt emellan med alla! dock så är det här besöket en vecka efter besöken med dom, de gjordes i vecka 24+0. Men min kropp följer samma kurva, samma SF mått mer eller mindre – en cm hit eller dit, vikten håller sig runt desamma även hjärtljuden på bebisarna. Här kommer Wiljas & Novalies besök. Så jag väger 1 kg mer nu än med Novalie (vägde dock 6 kg mer när jag blev gravid haha). SF måttet är 1 cm större, men 1 cm mindre än med Wilja! och väger 1.5 kg mindre än med henne, det är häftigt det här. Nästa besök hos barnmorskan är vecka 30, dagen efter Novalies födelsedag.

Värden med Bebis vecka 24+0:
SF mått: 22
Hjärtljud: 134-140
Järnvärden: 114
Vikt: 63

Värden med Wilja vecka 24:
SF mått: 25
Hjärtljud: 154
Järnvärden: 124
Vikt: 65.5


 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia H

    Så fin bild! Jag tror att det är ett tag sen du köpte bhn men måste ändå fråga, är den från kappahl? Tror du att den finns kvar? Den är så himla fin! Skulle vilja ha en sån på en kommande gravidfotografering.

stats