PATRICIA- Mamma till tre små!

Första lönen på 3 år – Check!

Godmorgon ♥
Idag är de dags för att besöka Proforma igen jag & Mamma! Kom nyss hem, ska ta en tur i duschen och göra mig redo för att åka till Södermalm.
Mys med Mamma, äta lite lunch innan det är dags. Ska in till stan och ordna en liten suprise också åt mannen i mitt liv, hoppas de blir som jag tänkt.
Ska se om jag hittar något fint! Första lönen på kontot på över tre ÅR, och då måste jag självklart få unna mig något med en klapp på axeln! Kändes otroligt skönt att få ut så pass bra, på endast 10 pass förra månaden. LÄNGTAR tills April lönen kommer då jag jobbat extra + helger!! Spara spara spara är de sen som gäller, snart flyttar vi! Och då ska de inhandlas en massa nytt till alla rum.
Ska bli så kul! äntligen är de riktigt ROLIGT att spara pengar 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gabi

    Hej Patricia, har du tagit bort din instagram? eller behöver man ett konto för att kunna se den? ha en bra dag!

  2. ellie

    fördelen med assistans jobb är att man tjänar bra och att man kan jobba väldigt flexibelt. Nackdelen är väl att man sover borta. Eller min sambo gör i alla fall det och ibland kan det vara jobbigt men man får fokusera på det positiva – lönen och flexibiliteten! 🙂

stats