PATRICIA- Mamma till tre små!

Första julen <3


Årets första julklappar är nu beställda!! ♥

Åh, det är en sån märklig känsla för mig att verkligen längta efter julen så innerligt mycket. När jag tänker tillbaka på barndomsminnena, så hade vi aldrig någon riktig jul.
Allt som tillhörde den, var bara jobbigt! Och jag hade ångest månader innan, för jag visste att den snart var här. Då alla kompisar var med sina familjer, längtade, pratade om det! fick julklappar.. Själv så hade jag inte riktigt någon att fira den med. Om jag hade det, så kändes de alltid som om dom gjorde det av välgörenhet för att dom tyckte synd om mig.
Av mina vänner kallades jag : Julgrinschen. Och ja, de är inte så konstigt.. Kommer inte ihåg när jag firade en jul tillsammans med min familj?

Men förra julen, så fick jag en känsla i kroppen som jag aldrig någonsin tidigare känt.
Jag firade jul tillsammans med min familj. Och jag kände en sådan tacksamhet och lycka så jag inte kan beskriva. För mig handlar det inte om presenter, för de har jag aldrig fått! Men känslan av att tillhöra, känslan av att vara kring människor som faktiskt älskar mig för den jag är, trots mina brister! som har gett mig en chans.. och en till chans..

Och nu för mina barn, så vill jag ge dom precis alltid jag aldrig fick uppleva! Och därför smärtar de något oerhört i mig att inte få tillbringa min jul tillsammans med Wilja.
Deras första jul som syskon 🙁 , men jag vet. Att hennes  Pappa också vill ha henne, med all rätt! Men det gör ibland så ont och jag vill bara tränga bort det.
Men vi kommer få ha två stycken Julafton! Vilka har lyxen med det? man får se de från den goda sidan!
Då ska jag överösa ungen med kärlek och klappar så jag får se de där glittret och tindrandet i ögonen precis som det ska vara, tomten ska komma.. och vi får vara alla tillsammans ♥

Jag har världens bästa familj, inte bara Linus! Utan alla som tillkommer i den, jag älskar er oerhört mycket.. allihop♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Theresé

    fällde en liten tår där, julen är hu familjens högtid.. finns många därute som inte har någon alls att fira med… huvva!! förstår din känsla, inte kul att fira utan sin prinsessa. Jag är enormt glad över att du har fått en sån fin familj nu… Njut å var glad! Kramar

stats