PATRICIA- Mamma till tre små!

Firat en liten mini jul.Här hemma har vi idag haft en liten minijul, och vi är helt slut nu allihop! Novalie och Wilja röjer in i de sista, så många klappar så de inte är klokt! Har lagt undan de mesta, och tar fram saker en och en. Annars river hon bara i allt! En ordentlig uppdatering i garderoben med så mycket fint.
Ikväll så är jag ensam med barnen, Linus har åkt iväg till Gudfar totte för tv-spelskväll, så de är jag och brudarna! De lär inte bli så mycket till kväll, vi lär somna innan klockan slår 20.
Eller så får jag för mig som vanligt att göra allt jag annars inte hinner att göra.. Hm!

Två dagar kvar på de här året, äntligen. Det har varit riktigt tufft på många sätt och vis, men jag hoppas att man kan gå vidare i de nya året med nya tag.. aldrig glömma, men acceptera och förlåta gällande allt. Lägga allt som hänt bakom sig.
Puss på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats