PATRICIA- Mamma till tre små!

Firat 25 åringen! 

Igår så bjöd Rebecca oss på så god mat, både varmrätt, tilltugg & en gudomlig tårta med ballerina, & nougatfyllning till efterrätt. Den var precis lika god som den såg ut! Jag kom hem till Becca strax efter 18, slängde mig in i duschen & kände stressen då alla gäster skulle komma vid 19. Vi hade en jätte mysig kväll med massa prat, lite vin, och hur mycket god mat som helst. (Så god att jag var tvungen att göra samma mat till familjen till lunch!) 

Vid 23, så ville dom in mot stan för att gå ut! Kände mig inte alls så sugen på det, men följde med. I hela 30 min stod jag ut innan de började krypa i mig & va tvungen att gå därifrån. Det är verkligen så tråkigt att stå på ett dansgolv där man inte hör ett skvatt! Kände mig gammal som en mormor bland alla nyblivna 18 åringar. 

Tog en härlig promenad till centralen från Stureplan! Men med min tur så upptäckte jag att jag hade ersättningsbussar hem, så min resa på 30 min tog istället 1.15 minuter, missade bussen på de när jag kom fram! Så jag hade turen att få en taxi. Min säng har aldrig varit lika skön som igår, kom hem ändå i skaplig tid strax efter 02, vaknade pigg efter lite sovmorgon, inte  bakis! En riktigt bra söndag med andra ord 🙂

  

    
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats