PATRICIA- Mamma till tre små!

Fin innan Jul.

I dag så har jag varit hemma hela dagen, men jag har inte dragit fötterna bakom mig för det!
Utan först ut så var Marlene som fick en ordentlig makeover i sitt hår. Vi gjorde en fin bottenfärg, och tog bort den gamla ombren! La i lite mer guld i hela håret och förlängde det med 120 slingor i tre olika nyanser som ligger ton i ton. En mycket nöjd kund, gjorde en glad Patricia! Därefter så kom mina små tjejer hem, vi åt lite middag tillsammans, har ritat och hade en bra kväll.
Hopp ner i säng, sen knackade Cassi på och gjorde en extrem makeover! blev precis klara, den får ni vänta på att se. Wow säger jag bara, blev en riktigt stor skillnad. ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats