PATRICIA- Mamma till tre små!

Ett sista farväl.


N
är den här morgonen startade upp så var jag glad, vilken mysig dag jag skulle ha tillsammans med tjejerna! Hela dagen, hemma från förskolan.. Tänkte baka och hitta på en massa bus under dagen. Sen fick jag ett telefonsamtal, som gjorde att knäna blev svaga och tårarna kom. Mormor har under morgonen lämnat oss.. Jag är så glad och tacksam för att jag valde att åka till henne i somras, och det är ett mirakel att hon levt så länge som hon har gjort. Och jag är också ledsen för hennes skull att det tog så lång tid, för hon led redan då. Månader utav sängliggandes har gjort att hennes kropp är full med sår 🙁 Även om man vet och är förberedd på att det kommer hända, så gör det likt förbannat ont och man är uppgiven och ledsen. När jag pratade med mamma så grät jag ännu mer, när jag hörde hur ledsen hon var. Det skar verkligen i mig!
Min fina mormor, jag hoppas att du fått komma till ro nu äntligen <3 Begravningen är nästa vecka i Polen, det är inte samma som här. Det sker enbart ett par dagar efter bortgång, så nu kollar vi flygbiljetter för att få ta ett sista farväl.

Så den här dagen har varit.. upp och ner, har försökt att inte vara låg och ledsen framför barnen men det har varit oundvikligt till och från.
Jag hoppas på en bättre dag imorgon. Och ni, tack så mycket för era snälla kommentarer om mitt hår på tal om annat! Va glad jag blev, tack! De stärkte mig mycket idag <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Daniella

  Jag beklagar 🙁 fick tårar när jag läste ditt inlägg eftersom jag tänkte på min mormor som gick bort i cancer för två år sen. Precis som du fick jag ett telefonsamtal och precis som du fick vi åka ner till Polen i raketfart eftersom begravningen var några dagar efter. Så himla smärtsamt. Stor kram!

 2. Jonna

  Beklagar sorgen Patricia!Usch ja det är livets gång att dom gamla lämnar oss men ändå så jobbigt och sorgligt när det sker.Sörjer själv min älskade morfar som gick bort i sommar,90 år gammal.Det är tur man har barn som förgyller ens dag med så mycket kärlek och glädje.Hoppas ni får tag på flygbiljetter..Ta hand om dig och Din fina familj.Din mormor kommer alltid vara med dig på ett eller annat sätt!

 3. Saragunmarie

  Det är alltid hemskt då nån går bort, oavsett om man är förberedd på det eller inte. Tillåt dig själv att va ledsen, annars exploderar du tillslut, och det är inte bra för nån.

  Jag beklagar sorgen, sänder över en stor varm kram! <3

 4. Carolina

  Tänker på dig, jag förlorade min farmor för två veckor sedan och vi har haft begravning för henne idag – otroligt jobbigt men en vacker cermoni och det är skönt att veta att hon nu har kommit till ro! Kram

stats