PATRICIA- Mamma till tre små!

Ett litet ekorrhjul

DSC05932
DSC05935
Det känns som om att min blogg har förvandlats till någon pysselblogg! Jag är lite ur funktion här inne, och jag har saker på gång. Vilket gör att jag inte känner mig fullt lika sprudlande här inne som ni kanske känner igen mig. Det kommer bli en helt ny start för mig, och jag hoppas att min motivation kommer att återkomma! Mitt liv just nu är lite som om att leva i ett ekorrhjul, och ibland behöver man en extra liten putt ut för att ta för sig lite mer. Men å andra sidan är jag väldigt nöjd, trivs stundvis att vara hemma & föräldraledig! får tid för min hobby, och att klippa i tyger som dessa ovanför som bara skriker: Perfektion, är inte heller så illa. Men jag behöver mer, jag behöver få utmana mig lite! testa mina vingar, och flyga iväg. Jag är i första hand mina barns Mamma, men jag är också Patricia. Jag är fortfarande väldigt ung, jag är jävligt drivande och jag vill väldigt mycket, helst allt på en och samma gång! rätt in i kaklet, japp. Det är då jag mår som bäst! När jag känner press – och stress, de är då jag presterar som bäst, och mår helt enkelt bäst. Låter lustigt.. Men allt som skett mig i mitt liv, har ju även format mig! Jag känner mig aldrig så levande som när jag lever i en stressad miljö. Visst är det skönt att veta att man alltid har ett hem, jobb m.m. tryggt på det viset! Men utan utmaningar, och bara göra samma sak livet ut kommer aldrig vara något för mig. Får panik av tanken att bo på samma ställe livet ut, gå till samma jobb livet ut, handla på samma butik livet ut.. Listan med saker som får mig att få ångest och panikkänslor kan göras lång. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin

    Jag hoppas att du nån gång satsar på ett eget klädmärke för barn för du gör verkligen jättefina saker!
    Brukar inte kommentera men gillar din ton och ditt sätt att skriva så jag hoppas också att du fortsätter med detta.
    Kram från mig

stats