PATRICIA- Mamma till tre små!

En WOW-effekt med lite färg!Måste dela med mig utav en tidigare förvandling! Herregud, naturligt hår.. inget löshår, ett WOW-hår som liksom blev ett ännu mer WOW-hår med rätt nyanser ♥ Gud vad vi jobbade, färga, tvätta, föna, färgade botten, gjorde slingor! men attans så fint det blev. Det här är verkligen det bästa som finns, och är så tacksam över att jag fanimej har gjort klart det här! och blir UTBILDAD innan mammaledigheten! Helskotta i min låda, en klapp på axeln, haha! de är nästan så man blir tårögd (skämt åt sido!)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hana

  Hej!
  Måste bara få säga det sj WOOOOW!!!
  Jag har nu länge funderat på att färga håret för första gången på grund av nyligen upptäckta gråastrån :S Men har inte riktigt vetat vad jag skulle passa i.Sen vill jag gärna klippa mig. Ingen har någonsin lyckats klippa mitt hår så som jag vill ha det. Önskar att någon kunde göra en ordentlig förvandling på mig och bli rekommenderad till vad som passar mig. Jag bär slöja och kan inte gå in till vilken salong som helst och fixa håret. Vilket gör utbudet på salonger väldigt få och de som finns som är duktiga på att klippa, kan jag inte riktigt lita på att de gör en snygg frisyr. så undrar lite om du skulle vilja jobba lite med mitt hår och hjälpa mig. Du är grym. har följt dig i tre år och ser genom dina bilder vilken grym frisör du är!

  Kram
  Hana

 2. Isabella P

  Hej!
  Hade varit jätte kul om du kunde tipsa dina läsare om en tävling jag har igång på bloggen just nu där dem kan vinna ett presentkort till värde av 500 kr från Stylingagenten.se
  Klicka på länken för att komma direkt till tävlingen
  isabellap.forme.se/2015/februari/tavling-stylingagentense-varde-500-kr.html
  & glöm inte kika på min blogg;)

  Ditt hår blev jätte snyggt btw! Älskar hårfärgen

stats