PATRICIA- Mamma till tre små!

En vän som kanske aldrig fanns!Jag får lite ont i magen, och känner mig rätt ledsen och lurad.
När man tror sig ha hittat en sann och fin vän, så får man i efterhand höra att det man trott, i själva verkat bara varit en falsk fasad.
Vilket gör ont att höra, när man anförtrott sig, vågat prata, vågat öppna upp sig och berättat saker som man kanske inte vågar eller vill göra till någon annan.
Sen ska man istället känna sig rädd för att personen i fråga kommer att kasta ur sig allt den dagen det inte passar, gör inte en vän. Oavsett hur arg man blir!
En vän är den som kan hålla en hemlighet, självklart har man själv varit i den åldern där man begick misstag, sa fel saker till fel person där man lovat att inte skvallra.. men då var man fortfarande ett barn på många plan, det gör man inte i vår ålder, framförallt om man har något innanför skallbenet.

Jag tycker det känns oerhört tråkigt.. och som jag skrev, det gör mig faktiskt riktigt ledsen! Detta bevisar just varför det är svårt att komma någon nära, att man inte alltid litar på andra..
För ena dagen ens vän, för att sedan gå till en annan och berätta saker om mig, om mina åsikter, om vem jag är som bloggare, att min blogg inte är bra, att förståelsen till att jag har så många läsare inte finns.. Ja, ja vet inte vad jag ska säga riktigt. Tråkigt att känna att man måste snacka skit om andra! Tråkigt att inte ha något bättre för sig.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofi

  Tyvärr är livet så och nått som händer allt för ofta! Men du får tänka så här du är bättre en någon annan och du är starkare och bättre en någon annan ! Du värld något mycket bättre!
  Tänk att du har nått som inte de har och för du är unik det finns bara en av dig och de som verkligen finns där älskar och tycker jätte mycket om dig ! /S

 2. emmalindberg

  Håller med ovanstående, låter som ren avundsjuka! Jag har väldigt få vänner men dem jag har vet jag att jag kan lita på till 100%. När man blir vuxen orkar man inte slösa sin tid och energi på falska människor ! Omge dig med människor som ger dig energi istället för att ta den ifrån dig 🙂

 3. Annika

  EXAKT det du skriver har hänt mig och min syster. Min halvsyster som är 8 år äldre. Jag sa upp kontakten och vi har inte hörts sen april. Förstår inte heller varför folk håller på och snackar. Sån jäkla dagisnivå. Men vet du vad det är? Ren avundsjuka!!

 4. Mervi

  Men fy fan för sådana människor.. Jag vet exakt vad du menar och hur du känner dig.. Något som har förföljt mig i alla år är avundsjukan riktad mot mig, jag är väldigt smart, rolig, generös, vänlig och positiv och tyvärr väldigt godtrogen har det visat sig. Jag har i dagsläget ingen vän som jag känner är äkta. Att bli bränd så många gånger av vänner sätter sina spår men jag väljer att tro att det berott på avundsjuka.. Jag kan inte komma på någon annan orsak..

 5. Maria

  Jag förstår hur du känner, har själv varit med om samma sak.. Och inte nog med att de sårar, det blir svårare att lita på andra människor. Kram

stats