PATRICIA- Mamma till tre små!

En utomhusdag!

1149065_10152320863579120_1737552701_n
Det vackraste man har, sätter man på bordet har jag hört ♥
I dag så har vi haft en utomhusdag, Pappan har tvättat bilen och tjejerna cyklat och hoppat i vattenpölar! varit ute från 11 till nu nästan, sprungit in och ut och haft de bra.
Ska börja med middagen lite nu, sen blir det att förbereda inför veckan! lägga fram alla kläder och lite annat roligt söndagsbestyr som att tvätta, städa och ordna. Ska försöka mig ut på en löparrunda, det var verkligen nästan precis ett år sedan jag började förra året, och de ska bli spännande och se om jag ens tar mig runt spåret idag utan andnöd! tror inte jag orkar hela vägen runt, de kändes som jag knappt klarade de sist. Men det återstår att se, spännande ska det bli! Sen blir det gymmet i morgon bitti istället. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Elin

    Hej snygging!
    Du jag har bara en fråga ang din bröstoperation och det är om du fått tillbaka känseln i brösten och bröstvårtorna?
    Det är väl det enda skälet till att jag inte gjort det än, men hade tänkt göra det i början på nästa år eller sen höst i och med jobb och lite så. En ca vännerna på jobbet har också gjort dom och hos Örjan och snacka om att jag är avis! Och jag känner första gången på länge att jag verkligen kommer göra dom. Har du fått några mer komplikationer?
    Kram!

stats