PATRICIA- Mamma till tre små!

En paus! 

    Haft några dagar helt borta härifrån! De börjar bli bättre men man blir ju knäpp när sömnen inte är den bästa! Har sovit när Tristan fått för sig att sova, så har inte haft en gnutta inspo i min kropp om jag ska vara ärlig att lämna rader här inne. Till och med min instagram har varit ovanligt lugn! Men ni som följer mig där vet iallafall att inte något skett. 

I Fredags så tog Linus och slutade lite tidigare, mestadels för att jag var ett fullständigt vrak på morgonen. Sov tillsammans med lilleman från 09-12, uppskattad sömn! Linus kom och hämtade oss, vi hämta Novalie och åkte mot Bauhaus och köpte en fin grå matta till balkongen! Nya blommor & fix till balkongen, så nu är den pyntad och alldeles sommarfin. 

Igår så skulle vi egentligen ha spenderat dagen på Furuvik! Men Linus har haft mycket med fotbollen & kunde inte komma från dagens match! Han har hållt nollan i fem matcher i rad, det har skrivits om honom i alla tidningar här i Uppland och Dalarna. Så han kände att han ville spela, publiken igår var med hela laget och de va en rolig match att titta på! Dock så sprack det, 6-1, han släppte in ett mål men ändå! Dom vann, och leder hela serien med 6 poäng! Fortsätter det såhär så kommer jag inte se skymten av min man nästa säsong om dom går upp till 2an. 

På eftermiddagen åkte vi hem till Millan med familj & blev bjudna på middag! Kollade på mellan hemma och hejade på Mums Måns som även tog hem allt 🙂 haft ett par bra dagar, tankat lite energi. Hoppas på en bättre vecka! 

   
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats