PATRICIA- Mamma till tre små!

En ny dag idag!

Ta-taa!

skrev ingenting alls igår, inte för att det är många som läser min skräpblogg! men för min egna del, vill ha den själv. SÅ! uppdaterar mitt liv idag istället.
Igår så va de fullrulle från och med att ja vakna, blev män som hatar kvinnor med Johanna, och fy fan va ja blev arg i filmen! såg ut som en stor arg hund med fågelfjun mellan tänderna. Äckliga gubbe! hon skulle sparkat in dildon och låtit den stanna kvar där, vider. Så! filmen va bra, men jobbig. Och snäppet för lång! men helt klart värd att se.

Sen så fick vi ett ryck! rensade ut HELA min garderob, och jävlar va kläder och skor jag slängde. Och flyttade från Saltis för mindre än en månad sedan? Så fyra ikeakassar senare, och tre stora plastlådor med skor senare va ja färdig.
Och massa ska skänkas! alla dessa gamla G-star jeans som man bara älskade! dom har gjort sitt, och är i en kartong. Tog upp alla små minikläder i strl 34 och konstatera att de skulle va magtröjor på mig idag.. "/ Men spara näst intill allt, för nån dag.. nååån dag ska ja komma i dom igen! 🙂
Så fortsatte packa ner mitt liv i kartonger, foton, räkningar i lådor, allt du kan tänka dig! så nu bor ja i en låda igen.

Iallafall, tyckte att vi unna oss Pannkakor! så klockan 9 så börja vi göra iordning vår otroliga smet! 😉 och wips en halvtimma senare så servera vi pannkaksmos! jävla gasspis, hittar ju ingen värme som fungerar.
Satte på en schopoholics bekännelse, och kände verkligen igen mig, illa de här, illa! måste sluta nu.
Tillsluut så kom Simon hem, och han va EFTERLÄNGTAD! sen kom huvudet, BAM sa det och ja kunde inte röra mig, va livrädd att de skulle va ett migrän anfall, tack vare att ja inte får äta mina tabletter. Men jag somnade fort, och nu är det bara lätt spännigshuvudvärk istället. Tack gode gud!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats