PATRICIA- Mamma till tre små!

– En liten klänning till Wilja!Tror jag har hittat Wiljas lilla klänning till Julen! ♥ Den ÄR finare i verkligheten! Den är inte röd som ni ser? Utan en BLÅ! Har aldrig någonsin köpt en blå klänning i hela mitt liv.. varken till mig eller Wilja! Men jag tänkte mig den här, ett par RÖDA strumpbyxor och ett rött litet band i håret? (de lilla hon har) ett pannband lixom med en liten rosett. Tror de blir jätte fint 🙂 Och sen har hon en röd liten bolero som hon kan ha på armarna! Haha, jag tycker iallafall den va skitsöt. Så använder hon den under jul eller ej, de får vi se! Men söt va den iallafall, hoppas bara den inte är förstor. Strl 86/92, Wilja har ju 74 i de mesta.♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malou

  Klänningen är sjukt söt! Blir nog fint med röda tillbehör istället för tvärtom 🙂 Skönt att ni är hemma igen och att det känns bättre, kollade din blogg typ 30 ggr för att se så du och bebis var ok 🙂 Med mig är det bra, mycket oro över katten som åker in och ut från djurakuten 🙁 Hon är bara 3 år så jag fattar inte vad som händer! Idag gick hon ÄNTLIGEN på toa men det mesta var täckt av blod så det blir att besöka veterinären imorgon igen 🙁 ångest ångest ångest.

 2. Kamilla - Mamma till Oscar och med bebis i magen

  Haha ja den är stor nu och förlossningen närmar sig! Denna gång ser jag fram emot den på ett helt annat sätt, kanske för att man vet vad som väntar och första gången var jag livrädd! 🙂

  Skönt att få komma hem och återgå till det normala, hoppas att du slipper ha ont mer och bara får njuta av resten av graviditeten!
  Jotack, allt är bara bra här med, full rulle när man har en 1½ åring hemma 😉
  Kramar på er och ta det lugnt!

 3. Caroline

  Framtung, haha va söt du är <3 Fick världens roligaste bild i huvudet.. 😀 Dåså, då ska jag åka och köpa skorna på momangen! 😀 Och jääääääklar va snygga kläder som har kommit in på HM nu, hatar det! 😀 Kommer ju eka i plånboken innan julklapparna är inhandlade 😉

  Är allt bättre nu? Fy va läskigt när man inte vet vad det är som är problemet 🙁 Nu får du minsann vila människa! 😀

  Allt är toppen här!! <3

 4. REBECCA

  sv: tack för dom fina orden!
  vilken underbar liten klänning! äsch rött måste det inte vara på jul, det är ungefär som den där påhittade regeln att man ska bära svart på nyår!
  blått är perfekt!

 5. Jossan mamma till terror

  Sött! Nu när du säger det så instämmer jag helt. Vi gillar vitt helt enkelt. Jag satte upp gran-fan alldeles för tidigt, men aleks älskar den å jag med, trots att alla kulor ligger överallt, den är fin från 18.00när han somnar tills 06.00 när vi går upp dan efter så de är väl huvudsaken att den är fin kvällstid:-) haha, så upp med granen du! Vad ska du pynta den med? Kram

 6. ENDENISE

  sv: Tack vännen! Allt är super bra här hemma, jag flyger fortfarande på rosa fluff fluff 😀 Ännu mer nu när tuttarna börjar bli till annat än sten 😛 😀 Kramis

 7. Sara

  Tycker det är roligt att du gör inlägg ofta 😉
  Har jag nåt att spana in då jag har tid över på jobbet.
  Visst är klänningen från hm?
  Finns i rött och guld ocå? 🙂

  Men den blå va verkligen fin!

stats