PATRICIA- Mamma till tre små!

En kaosartad kärlek.

Senast överförda127

Vi har kommit hem efter en jätte mysig dag och kväll hemma hos syster! de är alltid lika kaosartat och barn överallt när vi är där, men de är då jag trivs som bäst! Linus och Robban rev kök hela dagen i går, vi åt pizza och bara tjockare på oss.
Kollade på film, åkte och handlade upp hela Ica mot kvällen! ölkorvar, parmaskinka, brie, kex, choklad, chips, oliver, vitlöksklyftor.. Jag som skulle sluta äta! (skämt åt sido) jag spenderade i allafall min natt på toaletten ska jag säga. Magknip deluxe efter helgens bravader! Så nu är de finito! och lovar mig själv de, en liten detox-kur senare så hoppas jag att jag ska må bättre! 🙂 Det var första gången för Wilja där, och med kusinerna så gick den där timman rätt snabbt.
Vi kom hem för en stund sen, ska laga oss lite middag sen blir de en tidig kväll, är ur trötta hela bunten. Sorry för att jag bjuder på lite instagrambilder, men jag har ju som sagt problem med min system! och hittar inge fokus i mörkret.
Så, så får det bli. Lovar mig själv en bättre blogghelg och bloggvecka också!

På Måndag så ska jag och Sara göra något spännande! Ska bli fotade utav Andreas (kungen utav foto och redigering) ska ta foton i tema med Desperate Housewife! Har inte en ANING om vad jag ska klä på mig.
Har ingenting i min garderob som ens kommer i närheten utav vad dom klär upp sig i.. Det återstår att se!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats