PATRICIA- Mamma till tre små!

En heldag tillsammans på Skansen.

SkansenWilja fyllde fyra år i dag, och morgonen började här hemma utan min loppa som var hemma hos sin Pappa!
Men jag och lillasyster gjorde oss i ordning snabbt, och vid 11.00 så träffade vi upp syrran och hennes Pappa för att åka till slussen! Wilja var superglad när hon fick syn på oss, och Novalie blev alldeles till sig! vi promenerade ner mot båtarna, och tog färjan över till djurgården. Novalie skrek förtjust över att få åka båt, de var något riktigt spännande! Vi tog oss till skansen, har myst omkring hela dagen! tjejerna har kollar på alla djur man kan tänka sig, busat av sig på mini-skansen! de va mycket folk, men fy så skönt de var att inte åka dit under högsommaren! Nu slapp man köa för att se djuren, fritt fram att leka på miniskansen och utnyttja de till fullo! tjejerna har sprungit omkring hela dagen. Vi stannade till för bull-korv-kaffe fika i solen, tjejerna har ridit häst! premiär för Novalie, lika duktig som sin syster! behövde inte hålla i henne, hon bara röt åt mig! så hon fick sitta på lille alfons själv och jag fick nöja mig att gå bredvid! På vägen hem sen så gick vi götgatan, och promenerade till Södra station! Har verkligen haft en toppen-dag i solen. Och Wilja har nog njutit till fullo i sin Pippidress hela dagen över att få ha både Mamma och Pappa samtidigt en hel dag! vi försöker hitta på något med henne så ofta vi bara kan, så de här gjorde verkligen hennes födelsedag till bästa möjliga.

När vi kom hem, så sprang hon emot Linus när han kom och hämtade oss! dom facetima på tåget, och hon ville stolt visa upp sina Pippi-kläder. När vi steg in, så skrek både jag och Wilja av förtjusning när Pappa Linus överraskade oss båda med uppblåsta stooora ballonger och lite presenter även om vi redan firat skruttan!
De värmde i båda våra hjärtan kan jag lova. Resten av kvällen har tjejerna duschat tillsammans, varit ute och spelat fotboll, middag & annat bus! wilja är hemma igen, och nu är allt som det ska.

10151371_10152335280234120_1081745964_n

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats