PATRICIA- Mamma till tre små!

En glimt utav vår första tid.

DSC03175 (kopia)
DSC03177 (kopia)
DSC03183 (kopia)
Godmorgon! ♥
I går så somnade jag klockan 18.00.. är helt slut! vårt lilla nya liv följer precis samma mönster som han hade i magen, sover med andra ord hela dagarna och drar i gång när jag ska lägga mig och sova. Så har det varit inatt också, ätit, ätit, ätit lite mer, gnytt och ätit! så när klockan var 05 och jag började höra Novalie vrida sig i sängen så gav jag faktiskt smått upp! Man vänjer nog sig igen! men hujedamig 🙂 Läkaren sa också att han förmodligen bättrar sitt mönster mer när han är ”fullgången”. Vi var även på återbesök i Västerås igår! Kom dit vid 08, och fick vår dom kl 12.30 att vi var fria att åka hem med bara BVC som koll! Så på Fredag så får vi vårt första hembesök. Känns så himla skönt att slippa åka fram och tillbaka, och börja njuta utav vår vardag tillsammans. Tjejerna går numera 09-14, och de kommer bli en stor skillnad för dom också. Har haft så mycket dom här dagarna, så har inte riktigt kunnat sätta mig här och tagit mig den tiden. Finns så mycket jag vill dela med mig utav, hur barnen har tagit att få ett syskon här hemma.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Åh vilken fin säng till bebis. Vart har ni köpt den? Är själv gravid och sugen på något liknande till våran lilla 🙂

  2. Belinda

    Han är sååå söt.
    En liten undran.. vart har du köpt ditt babynest? Ser så himla mysigt ut, alla jag hittar är så små & låga i kanterna. :/
    Kram

stats