PATRICIA- Mamma till tre små!

En gest som betydde otroligt mycket <3


Efter en riktigt tung dag, så kommer jag hem och bemöts utav dessa i brevlådan.
Hittade ett litet handskrivet kuvert med en handstil som jag inte kände igen, öppnade och det värmde i hela kroppen! att läsa ett par rader från en främmande människa som personligen skickade två fantastiskt fina armband med de finaste ord på. Jag är så tacksam över att jag har er läsare! jag hoppas att de lilla jag ger er får er att känna er uppskattade. För de finns inga ord för hur mycket denna tanke kändes för mig ♥

Idag så startade min morgon med att jag satte mig på tåget, helt från ingenstans slog världens illamående till och jag var tvungen att hoppa av i sundbyberg och kräktes i en papperskorg, mitt i rusningstrafik! höll på att skämmas ihjäl! folk flydde sin väg som trodde jag var magsjuk eller något.
Resten utav förmiddagen höll jag för näsan och försökte undvika att lukta på något! vårt schampo har förvandlas till spya i min näsa, kan inte tvätta kundernas hår utan att stå med huvudet bortvänt.
Jag själv som varit rökare verkligen klarar inte av rökdoft, kväljningarna är uppe i halsen! haha, vilken jävla röra.
Jag som inte känt så här i mina tidigare graviditeter! spännande hur de kan bli faktiskt, helt olika. Men de är ju så, ett nytt barn & en ny graviditet.

Kom nyss hem, fick middagen serverad och ska hoppa ner i soffan! Stor Kram, och förlåt för dålig uppdatering. Hoppas ni stannar kvar här ändå, stor kram.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Michaela

  Första gången jag börja läsa din blogg måste ha varit början på 2012! Hår, skönhet och familjeliv, vad kan man inte gilla i denna blogg 🙂 Kul att få följa en graviditet från början, lite leva med det! När man inte själv tycks kunna få barn (</3) så är det trevligt att följa eran lycka :') Mycket graviditet-inlägg tack! <3

 2. Sanna

  Hej fina Patricia!
  Jag vill börja med att säga att detta inte är ett påhopp eller något du ska ta som en negativ kommentar utan jag är snarare imponerad över hur du klarar av att ha så många bollar i luften och va så duktig på det du gör!
  De jag undrar är om du kommer att klara skolan? De jag menar med det är att du har barn att vabba, ibland sjukt själv och nu en graviditet som du mår dåligt utav. Är det något som oroar dig eller ser lärarna igenom hur duktig du faktiskt är på det du gör?
  Hoppas att du förstår min undran och att du inte tar de som negativt! Stor kram och krya på dig & stort grattis till graviditeten!

 3. Sandra

  Hej Patricia,
  Jag skulle vilja klippa och färga mitt hår och då jag tänkte klippa av 30 cm(ska skänka håret till ett perukmakeri som gör peruker till cancerdrabbade barn) så vill jag känna mig trygg och veta att det blir bra. Och eftersom att jag har sett så många kunder som du har gjort nöjda så skulle det kännas roligt om du kunde fixa min nya färg och frisyr:) Finns det möjlighet att boka en tid hos dig när du är på salongen ?

 4. Elin

  Håller verkligen tummarna för att det går över för dig! Jag kräktes hela dagarna fram till vecka 16 ungefär och fick berätta tidigt på jobbet eftersom jag mådde så dåligt. Kände mig som en zombie och ville inte göra mycket annat än att vila i flera månader. Nu mår jag mycket bättre tack och lov och hoppas att det går över för dig med! 🙂

 5. Patricia

  Hej!
  Grattis till mirakel nr 3 🙂 Vad underbart!!
  Jag vet hur det känns med illamående, riktigt tufft.
  Jag gissar på att det är en liten pojke i magen denna gång 🙂
  Tack för att du delar med dig av både glädje och mindre roliga händelser.
  Kram

 6. lindah

  Vad hemskt.. Det hände mig när jag väntade min dotter också.
  Det var bara att rusa av tåget och spyan sprutade ut,och folk glodde som dom aldrig sett något.
  Haha.. Hoppas ditt illamående försvinner 🙂

stats