PATRICIA- Mamma till tre små!

En gång var du så liten!

Wilja, min lilla mini bebis.. har du verkligen varit såhär liten? ♥
11 dagar efter BF så tittade äntligen en liten envis tjej ut, 3220 gram och 47 cm liten.
Mitt liv ändrades från de ögonblicket, kommer aldrig kunna tacka dig nog.
Mamma älskar dig!
Bara några minuter gammal, och när vi åkte hem från BB. Vilken mäktig känsla, oslagbar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jozephine

  Du är så bra Patricia och vi påminner om varandra, jag tänker precis som dig och älskar att läsa din blogg. Du känns som min vän fast vi aldrig har träffats! Jag tycker att du är en toppen människa. Skit i alla jävla dumma människor som är elaka, dom är inte värda din uppmärksamhet. Kram på dig!

 2. Tessah - Norrlandsmorsan

  Ursh, blir nästan skrämd va hemskt elaka människor som sitter bakom sina skärmar och låsas ha det så bra och måste klanka ner på folk på det sättet dom gör. Speciellt när dom inte kan stå för vem dom är.

  Ta INTE åt dig av såna elaka kommentarer även om det är svårt.
  Tänk ist på hur många som läser din blogg och faktiskt stöttar dig och tycker om din blogg 🙂
  Som jag skrev tidigare så blir jag blir alltid lika glad av att kika in i din blogg och läsa om din/er vardag, det händer ju sjukt mycket hos er hela tiden och ibland undrar jag hur du hinner med allt?? Att ha orken??? Jag försöker verkligen orka, (visst nu har det blivit mindre då jag är gravid) jag försöker hinna med och göra saker men oj oj med heltidsjobb hinner man fasen inte mycket 🙂

  Folk som inte gillar det dom läser behöver ju inte vara här , eller så stannar dom bara för att provocera för dom inte har något eget liv 😀
  Tänk positiva tankar 😉

stats